avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... ABUZ DE PUTERE
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

ABUZ DE PUTERE

DE EXEMPLU POT ALFA DACA UN GABOR NU SE ALFA LA LOCUL DE MUNCA ? MI-A EMIS UN PROCES VERBAL DAR STIU CA NU ERA IN TIMPUL SERVICIUL SE POATE DEPUNE O PLANGERE LA PARCHET CUM AR FI ABUZ DE PUTERE CE COD CIVIL INTRA GABORUL ASTEA ..!!!
draga kvitta vad o poza cu dvs lucrati la mascati ? sinteti aia care intra la oameni si uita adresa reala ?
frank_kvitta a scris:

Chiar daca nu era ion timpul serviciului,putea sa va dea amenda.
Si stiti cum?O face pe numele unui coleg care e de serviciu.
Nu aveti nici o sansa.Mai bine il iertati.

unde ai auzit tu basmele astea? Da cum demonstreaza colegul ca la data si ora de pe p.v. l-a intalnit pe contravenient? Politistul aplica amenda cand vrea ... iti da amenda cand e in timpul serviciului pentru o fapta pe care ai facut-o cand el nu era de serviciu.

Spre exemplu: daca eu sunt politist si sunt liber azi, acum si dumneata azi si acum faci scandal si eu maine (cand sunt de servici) aflu sau esti reclamat te amendez.

Sunt de parere ca, daca nu puteti da un sfat bun, mai bine nu il dati...
frank_kvitta a scris:

gi_jane2 a scris:

nu e vb de iertat sau uitat cand esti batut
puteti depune plangerea si la parchet , nu neaparat la comandantul sectiei, numai ca trebuie intocmita corect, asa ca mergeti la avocatul acela care v-a zis ca va costa 300

S-ar putea sa pice tot el in penal,pentru denunt calomnios...

aici ai dreptatae .... gi_jane2 il invata pe nicu sa piarda bani ... cum zici tu poate pierde bani si poate fi si reclamat. Nu te apuca sa reclami pe cineva fara sa ai probe ... se poate intoarce impotriva ta ....
frank_kvitta a scris:

Abuz in serviciu,fals in acte publice si uz de fals.
De altfel,mi se pvesteste cu procedeaza unii dintre "baietii buni"

Verificati aceasta problema si formulati plangere penala
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Februarie 2011
Radu Gabrian, Mediator
r.gabi a scris:

frank_kvitta a scris:

Abuz in serviciu,fals in acte publice si uz de fals.
De altfel,mi se pvesteste cu procedeaza unii dintre "baietii buni"

Verificati aceasta problema si formulati plangere penala

Da,va castiga sigur.:)).succes.

Alte discuții în legătură

Intrebare nicu2 nicu2 daca un GABOR NU SE AFLA IN tura poate sa emita proces verbal ? adica daca nu se afla la munca in ziua respectiva poate emite un proces verbal ? se poate numi ... (vezi toată discuția)
Denunt calomnios serban.mirela74 serban.mirela74 Am fost reclamata la politie de o vecina cu care sunt in litigiu ca am inregistrat/o ,fapt neadevarat.As putea sa o dau in judecata pentru denunt calomnios? ... (vezi toată discuția)
Plangere impotriva masurii unui procuror andrey85 andrey85 am facut o plangere pentru abuz in serviciu impotriva unor persoane............pe motiv ca mau dat afara din sittem pentru a aduce pe altii......iar d-ul ... (vezi toată discuția)