DE EXEMPLU POT ALFA DACA UN GABOR NU SE ALFA LA LOCUL DE MUNCA ? MI-A EMIS UN PROCES VERBAL DAR STIU CA NU ERA IN TIMPUL SERVICIUL SE POATE DEPUNE O PLANGERE LA PARCHET CUM AR FI ABUZ DE PUTERE CE COD CIVIL INTRA GABORUL ASTEA ..!!!
Vb din experienta personala:m-a invatat cineva in 2009 sa reclam un politist fara a avea probe.El si-a luat nup si asta e al doilea an de cand merg prin parchete si dau declaratii,pt ca gaboru m-a reclamat pt denunt calomnios ,si tot face plangeri la soltii(sup pt mine ,dar m-a costat fff mult avocatul),am platit si amenda(nesimtitul mi-a dat amenda si eu nu am castigat contestati-alti bani dati la avocat degeaba).
Asa ca.....trage singur concluzii.Daca nu ai probe sezi bland.
draga nutzzu se poate ai dreptate nu ai ce se le faci gaborilor in ziua de azi ... noi daca nu sintem zi de zi cu legea sintem neajutorati!!! dar ceva probe am poate tu nu ai avut nimik ... si daia nu ai putut face nimik domnule ... la mine difera putin cazul .. stiu ca este greu sa cistigi chair daca ai 100 % dreptate dar totusi poate ma ajuta cit de cit probele mici dar se poate daca este judecator sau procuror de caz sa vada si sa puna cap in cap se poate sa cistig fara probleme dar sa vedem cum iese astea este tara noastra slaba ... foarte ...
Eu doar ti-am impartasit din experienta personala,tu faci cum crezi ca e mai bine.Dar cred ca esti cam incoerent sau foarte slab pregatit(juridic vorbind) pt demersurile care vrei sa le faci(judecatorul e una ,procurorul e alta).
La partea cu probele ar trebui sa stii un singur lucru:procurorul e singurul care poate aprecia asupra lor,iar cand e voraba de gabori,colegii lor............ramade de discutat.
Multa bafta oricum.
DOMNULE NUTZZU STIU CARE ESTE DIFERENTA INTRE PROCUROR SI JUDECATOR NU SINT EXPERT .. NICI NU AM ZIS DIN CAPU LOCULUI SINT UN OM SIMPLU ATIT DAR CE AI AVUT TU FATA DE MINE PLEC CU UN USOR AVANTAJ DACA CISTIG EU ESTE GREU DE SPUS TOTUSI SINT SANSE TREBUIE SA PORFIT DE ELE DACA ERA O INJURATURA NU ERA NIMIK DAR SA FI BAUTUT CU PUMINI SI E,T,C NU ESTE USOR DE UITAT
:offtopic: Interventie moderator: va rog sa nu mai deschideti mai multe topicuri cu acelasi subiect. V-am inchis deja 2 subiecte.
De asemenea, nu mai scrieti cu litere mari. Se considera ca tipati la cei care va raspund pe forum.
Multumesc.
Intrebare
nicu2
daca un GABOR NU SE AFLA IN tura poate sa emita proces verbal ? adica daca nu se afla la munca in ziua respectiva poate emite un proces verbal ? se poate numi ... (vezi toată discuția)