avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale autorizatie pf
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

autorizatie pf

vreau sa imi deschid un magazin cu autorizatie persoana fizica.Imi puteti spune cum se procedeaza dupa obtinerea autorizatiei?Ce obligatii am fata de stat?:-/
Cel mai recent răspuns: A. Ionut , Consilier juridic 09:05, 29 Aprilie 2008
avluci a scris:

Eronat.
Inmatricularea PFA-urilor se face la ORC.


Pentru PFA-uri se aplica Legea nr.300/2004, autorizatia de functionare este emisa de catre Primaria in a carui raza teritoriala are domiciliul. solicitantul.
Inregistrarea in registrul comertului a comerciantilor persoane fizice si asociatii familiale se face numai pe baza autorizatiei emise de primari.
Ultima modificare: Marți, 29 Aprilie 2008
Cornel Vasile, Consilier juridic
abia incepand cu 01.05.2008 ORC va prelua procedura de inregistrare si autorizare a functionarii persoanelor fizice, intreprinderilor individuale si intreprinderilor familiale asa cum este prevazut in OUG 44/2008.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se infiinteaza un pfa - comercializare produse hand made proprii ada_fane ada_fane Am citit pe unele site-uri cum ca nu poti infiinta un PFA daca nu ai o diploma de absolvire al unui curs de specialitate sau carte de munca care sa ateste ca ... (vezi toată discuția)
Va rog...un sfat! miha35 miha35 Salut mai intai pe toata lumea de pe acest forum...unde m-am inregistrat si eu azi!Am nevoie de un sfat specializat.Sotul meu si cei doi frati ai lui sunt ... (vezi toată discuția)
Deschidere firma pf iul76ian iul76ian cat ma costa sa-mi fac o firma PF si ce acte imi trebuiesc (vezi toată discuția)