Lumi50 a scris:
Nu , nu sunt eu in cauza , dar este vorba de o cunostinta.Asa cum este redactat actul , din punct de vedere juridic este nul. Parerea mea vis-a-vis de cei care au redactat actul, respectic avocatul si notarul respectiv , este ca sunt incompetenti, iar eu daca as fi in cauza mi-ar conveni situatia, pentru ca orice instanta anuleaza acel act. Si acum sunt din ce in ce mai convinsa ca actul respectiv nu a fost investit de nicio instanta cu titlu executoriu, iar executorul a incalcat legea. E vorba de un imprumut care practic a fost rambursat mai mult de jumatate , dar executorul nu aminteste nimic de acest lucru, asa ca va raspunde in fata procurorilor. Abia astept sa vad ce figura vor face in instanta.
Trageti concluzii fara temei cu privire la nulitatea actului.
Ataat timp cat nu prezentati situatia de fapt ci doar fracmentele care vi se poar aavntajoase nici concluzia nu poate fi in conformitate cu realitatea.
In primul rand ca un executor judecatoresc nu isi permite un abuz sa execute silit fara sa aiba un titlu investit cu formula executorie.
Ceva nu spuneti ...........
Daca cel care a imprumutat banii a returnat din suma imprumutata atunci el recunoaste imprumutul si deci eroarea se poate dovedi. in plus actul poarta semnatura persoanei imprumutate deci o alta dovada ca actul are o reroare de redactare...
Sfatul meu este sa nu va grabiti sa trageti concluzia nulitatii actului respectiv veti avea surpriza ca situatia sa nu stea asa......