avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Certificat digital depunere declaratii
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Certificat digital depunere declaratii

Buna tuturor.

Stie cineva cat costa toata procedura si intocmai un certificat digital pentru depunerea declaratiei on-line (e vorba de firma si de declaratia ANAF d112) pe 1 an de zile?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: giv , utilizator 13:30, 23 Iunie 2011
@giv

Va multumesc pentru raspuns. In acest caz, toti cei care nu sunt inca posesorii unui certificat digital trebuie sa intreprinda toate diligentele pentru a intra in posesia acestuia.
Conditia semnaturii electronice este doar pentru declaratia 112 (imp pe venit si pe salarii) sau pentru toate declaratiile (si aici ma refer la impozitul pe profit si TVA)? Intreb deoarece sunt societati care nu au niciun salariat sau care sunt suspendate, ce se intampla cu acestia, trebuie sa isi cumpere si ei certificate?

Deocamdata exista obligativitatea doar pentru 112 de la 01.07.2011. Dar daca aveti certificat puteti depune si 100 si 300 si 101. Daca este suspendata si are regim derogatoriu puteti depune D101 anual.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depunere online declaratii 100, 300 Doina B Doina B Buna ziua! Cu riscul de a considera ca pun o intrebare banala, pt linistea mea v-o adresez totusi: Am o firma cu salariati pt care voi depune online ... (vezi toată discuția)
Contabilitate - semnatura electronica alexandra.ghnas alexandra.ghnas Ce declaratii sunt obligatoriu de depus electronic, si aici ma refer strict la intreprinderile mici (deoarece cele mari si mijlocii erau obligate oricum inca ... (vezi toată discuția)
Declaratii srl nou 2011 ionela11 ionela11 Buna ziua. Am infiintat un srl nou in iunie 2011 neplatitor de tva. In luna septembrie am angajat o persoana. Intrebarea este ce declaratii trebuie sa depun la ... (vezi toată discuția)