avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Fisa de lichidare
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Fisa de lichidare

Buna ziua ,

As avea o intrebare referitoare la fisa de lichidare .
In luna ianuarie 2011 cu ocazia schimbarii locului de munca in cadrul aceleasi societati (datorita schimbarii domiciliului) mi-a fost intocmita nota de lichidare (exact ca si in cazul in care as fi plecat din firma) ocazie cu care am predat toate obiectele de inventar ce le aveam inclusiv cartela GSM.
In data de 7 februarie se trezesc cei de la financiarul regionalei de unde am plecat ca ma invita la casierie sa platesc c/v depasirilor convorbirilor telefonice aferente lunii noiembrie 2010 .
Doresc sa va intreb daca este legal ceea ce -mi cer in conditiile in care mi-a fost intocmita fisa de lichidare .
Ce faceau daca plecam de tot din firma si aveam fisa de lichidare ??

Multumesc ,
Cel mai recent răspuns: Popa Adrian , Contabil 12:53, 8 Februarie 2011
Daca pe nota de lichidare este trecut ca nu aveti nici o datorie, nici un debit restant, atunci puteti sa le prezentati aceasta nota.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tatal in concediu pentru cresterea copilului lucianblaga lucianblaga Buna ziua! Sunt angajat la cfr, si sotia mea a nascut,Cum in ultimele 12 luni ea nu a realizat nici un venit, am hotarat sa imi iau eu concediu de crestere ... (vezi toată discuția)
Fisa de lichidare, inventar magdalena_i magdalena_i Sunt in preaviz de 5 zile. Lucrez la punctul de lucru al firmei (judet Arges), firma avand sediul social in Rm Valcea (judet Valcea). Va rog respectuos sa-mi ... (vezi toată discuția)
Telefon serviciu ContSters66930 ContSters66930 In ce masura pot fi obligat sa accept un telefon de serviciu. Am avut unul pe care l-am predat pentru ca am depasit suma pe care o aveam alocata. Fara nici o ... (vezi toată discuția)