avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... inmatriculari auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

inmatriculari auto

Am un autoturism inmatriculat in italia. Proprietarul este cetatean roman. Detin urmatoarele acte:Certificat de inmatriculare, polita de asigurare, certificat de asigurare, actul de proprietate al masinii in original si copie dupa buletinul proprietarului. Mentionez ca asigurarea si inspectia tehnica expira in martie 2012. Pot circula pe drumurile publice din Romania fara a avea procura?
Ultima modificare: Marți, 8 Februarie 2011
pupezescu, utilizator
Cel mai recent răspuns: pupezescu , utilizator 20:41, 8 Februarie 2011
Atat timp cat autoturismul este inmatriculat intr-un stat al U.E.puteti circula fara nici o problema in Romania membra a UE
Am uitat sa mentionez ca nu am procura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesire cu masina din tara Miha111 Miha111 Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu o informatie cu privire la urmatoarea situatie: urmeaza sa calatoresc in Grecia (pentru o perioada de 0 saptamana) cu ... (vezi toată discuția)
Procura auto cerveneanu cerveneanu Sal!! Sunt nou pe acest forum si imi cer scuze daca am gresit locul in care scriu. Am o rugaminte la cunoscatori Intentionez sa achizitionez o masina ... (vezi toată discuția)
Pot face itp în italia pentru un autoturism înmatriculat în românia? vali_k vali_k Buna ziua! Imi puteti spune, va rog frumos, daca pot efectua ITP in Italia pentru un autoturism înmatriculat în România ?? Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)