Buna seara eu vin prin programul 2011(bani petru tineri si nu stiu cum sa infintez un srl-d care asa trebuie sa se cheme si din cate am intelesc costul pentru infintare le suporta ONRC IMI TR URGENT UN RASPUNS-o cerut guvernul pentru finantare proiect a 12000 euro#-o
Am citit ordonanta si art. 2, pct. b mi se pare foarte ciudat. Din cate inteleg se califica tanarul care "anterior inmatricularii la ORC nu a detinut si nu detine calitatea de actionar, asociat sau membru al organelor de conducere din cadrul unei intreprinderi constituite in spatiul economic european."
Sa inteleg ca acel debudant care a fost cateva luni administrator la o firma de 2 lei din Romania, nu se mai califica???
#-o
Nu vi se pare ca aceasta ordonanta discrimineaza multi tineri???#-o
mergi la registrul comertului si ceri informatiile necesare
Ce informatie utila mi-ati dat? :O
Am intrebat astazi si acolo si mi s-a raspuns: "da, este foarte clar! membru al organelor de conducere este si un administrator"
#-o
Informatia e foarte utila pt cineva care solicita informatii gratuite,
Atunci cand platiti pentru consultanta, puteti comenta despre cat de utila v-a fost acea consultanta !
Pentru o informatie sau o sugestie gratuita, nu e nici macar nevoie sa multumiti, daca nu considerati necesar...
insa, trebuie sa tineti cont de faptul, ca fiecare consultant ofera exact atat cat considera ca poate oferi pe un forum !
Am verificat site-ul Agentiei pentru implementarea proiectelor...
Programul pentru stimularea infiintarii si dezvoltarii microintreprinderilor de catre intreprinzatorii tineri va deveni ACTIV din data de 22-02-2011 ora 10:00:00, moment in care SRL-D-urile infiintate in baza OUG 6/ 2011 vor putea incepe sa se inscrie in aplicatie.
Faceti-va bine calculele, pentru ca sunt mai multe elemente, pe care trebuie sa le aveti in vedere !.. :luck:
Srl-d
voionm
buna ziua, as vrea sa ma apuc de un srl-d. ce ar trebui sa stiu? legislativ,finantari etc si de unde as putea lua toate aceste informatii?
sunt cazuri ... (vezi toată discuția)