avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale infintare srl-d
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

infintare srl-d

Buna seara eu vin prin programul 2011(bani petru tineri si nu stiu cum sa infintez un srl-d care asa trebuie sa se cheme si din cate am intelesc costul pentru infintare le suporta ONRC IMI TR URGENT UN RASPUNS-o cerut guvernul pentru finantare proiect a 12000 euro#-o
Cel mai recent răspuns: the_mack , utilizator 13:00, 26 Noiembrie 2011
Am citit ordonanta si art. 2, pct. b mi se pare foarte ciudat. Din cate inteleg se califica tanarul care "anterior inmatricularii la ORC nu a detinut si nu detine calitatea de actionar, asociat sau membru al organelor de conducere din cadrul unei intreprinderi constituite in spatiul economic european."

Sa inteleg ca acel debudant care a fost cateva luni administrator la o firma de 2 lei din Romania, nu se mai califica???
#-o

Nu vi se pare ca aceasta ordonanta discrimineaza multi tineri???#-o
Ultima modificare: Vineri, 11 Februarie 2011
thinker80, utilizator
mergi la registrul comertului si ceri informatiile necesare
carmenmur a scris:

mergi la registrul comertului si ceri informatiile necesare


Ce informatie utila mi-ati dat? :O
Am intrebat astazi si acolo si mi s-a raspuns: "da, este foarte clar! membru al organelor de conducere este si un administrator"
#-o
Informatia e foarte utila pt cineva care solicita informatii gratuite,
Atunci cand platiti pentru consultanta, puteti comenta despre cat de utila v-a fost acea consultanta !

Pentru o informatie sau o sugestie gratuita, nu e nici macar nevoie sa multumiti, daca nu considerati necesar...

insa, trebuie sa tineti cont de faptul, ca fiecare consultant ofera exact atat cat considera ca poate oferi pe un forum !
Aviz amatorilor,

Am verificat site-ul Agentiei pentru implementarea proiectelor...

Programul pentru stimularea infiintarii si dezvoltarii microintreprinderilor de catre intreprinzatorii tineri va deveni ACTIV din data de 22-02-2011 ora 10:00:00, moment in care SRL-D-urile infiintate in baza OUG 6/ 2011 vor putea incepe sa se inscrie in aplicatie.

Faceti-va bine calculele, pentru ca sunt mai multe elemente, pe care trebuie sa le aveti in vedere !.. :luck:

Alte discuții în legătură

Srl-d voionm voionm buna ziua, as vrea sa ma apuc de un srl-d. ce ar trebui sa stiu? legislativ,finantari etc si de unde as putea lua toate aceste informatii? sunt cazuri ... (vezi toată discuția)
Proiectul de lege start up andreearopotan andreearopotan As dori sa aflu daca acest proiect a fost promulgat si publicat in MO Va multumesc (vezi toată discuția)
Facilitati firme nou infiintate ancaciu ancaciu ce facilitati au firmele nou infiintate :impozit pe profit ,viramente salarii (vezi toată discuția)