avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Actiune judecatoreasca - recuperare -25%
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Actiune judecatoreasca - recuperare -25%

As vrea sa stiu daca cineva din tara ( ma refer la primarii) a dat in judecata si a castigat procesul pentru recuperarea celor 25% pierduti din iulie 2010. Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: 77lia , utilizator 09:22, 29 Iunie 2011
Nu-i secret, in 25 febr s-a amanat promuntarea pentru 3 mart, ieri amanat iar pronuntarea pentru 11 mart
Dupa indelungi "deliberari" iata ta si vestea: respins.
Ne punem speranta in recurs
Asa . Nu va lasati . Si va rog ca , orice noutate aveti sa o postati sau sa o trimiteti si spre mine . Merci . nutuglodean@yahoo.com
Nu ne lasam, asteptam sa se comunice hotararea si sa declaram recurs, desi....... termenele sunt al naibii de lungi....

Acum am depus dosar pentru prima de vacanta 2010: am primit doar 35% din ea desi forul nostru de la Buc a primit-o integral si alte case judetene, fiecare dupa cum s-a "descurcat". Dosar depus in aprilie 2011 primeste termen pe 25 oct 2011, ce parere aveti? in ritmul asta nu-l terminam pana la alegeri, de fapt asta-i scopul, sa vedem banii NEVER
sunjt consilier juridic la o primarie comunala si tocmai pregateam cererea de chemare in judecata pt cei 25%. multe primarii din zona au castigat
inclusiv profesorii. sa speram ca va fi bine.
Ultima modificare: Luni, 9 Mai 2011
cretziella, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna ziua! sunt functionar public si pana la data de 1 iunie ... Luiza Ioana Luiza Ioana Buna ziua! Sunt functionar public si pana la data de 1 iunie 2021 am lucrat intr-o primarie de oras din Arges,, pe un post unic. Mi-a fost desfiintat postul de ... (vezi toată discuția)
Spor de treaptã la fp iriyna iriyna Salutate prieteni ! Vreau să îi întreb pe cei care au promovat în instanță acțiuni pentru obținerea [b]sporului de treaptă ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare fara plata taxei de poluare consult_avocat consult_avocat As dorii sa contactez un avocat din judetul Hunedoara care imi poate rezolva inmatricularea autoturismului fara plata taxei de poluare. Doresc nume avocat si ... (vezi toată discuția)