avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1640 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Actiune judecatoreasca - recuperare -25%
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Actiune judecatoreasca - recuperare -25%

As vrea sa stiu daca cineva din tara ( ma refer la primarii) a dat in judecata si a castigat procesul pentru recuperarea celor 25% pierduti din iulie 2010. Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: 77lia , utilizator 09:22, 29 Iunie 2011
Sunteti optimista! zic sa va grabiti ca sunt niste termene......

am scris mai sus

Acum am depus dosar pentru prima de vacanta 2010: am primit doar 35% din ea desi forul nostru de la Buc a primit-o integral si alte case judetene, fiecare dupa cum s-a "descurcat". Dosar depus in aprilie 2011 primeste termen pe 25 oct 2011, ce parere aveti? in ritmul asta nu-l terminam pana la aleger
Despre profesori nu vreau sa comentez, nu mai am cuvinte dupa ce s-a hotarat sa se treaca peste hotararile judecatoresti; probabil asta ne asteapta si pe noi la anul, cand ar trebui sa luam prima 1/3 din banii castigati in procesul cu suplimentul postului si al treptei de salarizare, ultima versiue vehiculata era cu 5%
la noi actiunea pentru functionarii publici s-a respins iar cea pentru personalul contractula s-am admis; doua complete diferite ale aceleiasi instante..... mare egradina ta Doamne...
Asa am patit noi cu sporul de conditii vatamatoare/antena. Contractualii au castigat, funct au pierdut, pe exact aceleasi documente depuse la dosar. Funct mergem la CEDO. De unde sunteti?
cretziella a scris:

sunjt consilier juridic la o primarie comunala si tocmai pregateam cererea de chemare in judecata pt cei 25%. multe primarii din zona au castigat
inclusiv profesorii. sa speram ca va fi bine.

Poti , te rog , sa dai numele primariilor despre care sti ca au castigat in instanta si cu care as putea lua legatura ?

Alte discuții în legătură

Buna ziua! sunt functionar public si pana la data de 1 iunie ... Luiza Ioana Luiza Ioana Buna ziua! Sunt functionar public si pana la data de 1 iunie 2021 am lucrat intr-o primarie de oras din Arges,, pe un post unic. Mi-a fost desfiintat postul de ... (vezi toată discuția)
Spor de treaptã la fp iriyna iriyna Salutate prieteni ! Vreau să îi întreb pe cei care au promovat în instanță acțiuni pentru obținerea [b]sporului de treaptă ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare fara plata taxei de poluare consult_avocat consult_avocat As dorii sa contactez un avocat din judetul Hunedoara care imi poate rezolva inmatricularea autoturismului fara plata taxei de poluare. Doresc nume avocat si ... (vezi toată discuția)