ContSters160686 
	    	Utilizator

ContSters160686 
	    	Utilizator	    

Gabriel Zagrean 
	    	Avocat

Gabriel Zagrean 
	    	Avocat	    

archie 
	    	Utilizator

archie 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 cazandetuica	                   

Va rog un rapsuns clar, daca prin executare silita se constata ca la ANRP- Autoritatea Nationala pentruRrestiutirea Proprietatii conturile pentru plata pe ... (vezi toată discuția)
	                    cazandetuica	                   

Va rog un rapsuns clar, daca prin executare silita se constata ca la ANRP- Autoritatea Nationala pentruRrestiutirea Proprietatii conturile pentru plata pe ... (vezi toată discuția)

Maria - Amelia Ionescu	                   

Poate cineva sa ma lamureasca daca aceasta ordonanta este constitutionala si daca produce efecte retroactive ?
Multumesc (vezi toată discuția)
	                    Maria - Amelia Ionescu	                   

Poate cineva sa ma lamureasca daca aceasta ordonanta este constitutionala si daca produce efecte retroactive ?
Multumesc (vezi toată discuția)

retro	                   

Cum obtin si eu o despagibire corecta pt terenul intravilan central egal cu al vecinului. Al meu a fost evaluat in 2004 la o suma mica si nu am primit nici un ... (vezi toată discuția)
	                    retro	                   

Cum obtin si eu o despagibire corecta pt terenul intravilan central egal cu al vecinului. Al meu a fost evaluat in 2004 la o suma mica si nu am primit nici un ... (vezi toată discuția)