avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... posibil divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

posibil divort

Buna ziua,


Ma numesc R. Ionel si locuiesc in localitatea Braila. Sunt casatorit de 4 ani si se pare ca lucrurile nu mai merg asa de bine intre noi. Va mentionez ca avem o fetita de 3 ani si 4 luni pe care o iubim amandoi foarte mult. Impreuna avem o locuinta la care platim o rata de 300 euro timp de inca 10 ani. Mentionez ca mama mea s-a lasat de servici de aproape 2 ani si jumatate pentru a avea grija de copil. Astfel, avand in vedere ca noi lucram impreuna, pana la ora 4.30 de copil are grija mama si tatal meu. Mama sotiei doar ce a plecat la manastire(de 10 zile), ea necontribuind cu nimic in educarea copilului. Singurele momente erau de aproape 30 minute in medie pe luna petrecute alaturi de fetita mea si ele petrecute mai mult la noi acasa. Tatal fetei este plecat in Italia si are acolo viata lui, ei fiind despartiti. Am trecut succint aceste aspecte pt a va prezenta ajutorul pe care il avem din partea familiei. La fiecare cearta pe care o am cu sotia mea din motive stupide cateodata imi aduce in lumina ca voi pierde copilul si ca in Romania mama primeste custodia copilului. va mentionez ca amandoi iubim acest copil foarte mult si implicarea emotionala efortul cresterii acestui copil este din partea noastra in egala masura.
In cazul unui eventual divort pot sa castig acest copil?
va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ContSters191851 , utilizator 14:19, 16 Februarie 2011
Buna ziua,
Va fi destul de dificil sa castigati custodia fetitei avand in vedere ca in societate se considera ca afectiunea fata de mama este cea care primeaza, dar nu intotdeauna este asa. Aveti sanse sa castigati copilul daca aveti martori si dovezi concrete. Ma puteti contacta la nr de tel afisat pe pagina de profil si va pot reprezenta in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie copil valymylove valymylove Buna ziua ...din cate am inteles in momentul in care te desparti de sot/sotie avocatul poate obtine acordul ca pana la finalizarea procesului pentru custodia ... (vezi toată discuția)
Custodia daca tatăl e plecat Gaby1985 Gaby1985 Buna ziua,in legătură cu,custodia între soti in cazul divortului;tatăl e mereu plecat in strainatate,aprox o luna plecat,doua sapt acasa,si vrea custodia ... (vezi toată discuția)
Cum se procedeaza la un divort cu un minor cand tatal minorului ii plecat in strainatate? RORSCHACH RORSCHACH Buna ziua! Ma poate ajuta cineva cum se procedeaza la un divort cand tatal minorului ii plecat in strainatate? Pe scurt: Doi ani de concubinaj+patru ani ... (vezi toată discuția)