In data de 10.01.11 in jurul orei 13:00 am fost lovit de un cetatean in timp ce ma deplasam pe o strada din Bucuresti cu cate o banda pe sens. el era parcat pe sensul opus de circulatie si in timp ce ma deplasam pe directia inainte a intrat pe banda mea si m-a lovit in partea stanga(bara fata pe partea stanga, aripa, usi si aripa spate toate, stanga) cu coltul drept al masinii lui.Am mers a doua zi (ca atunci nu am gasit centru daune) la un inspector unde avea el asigurare, am facut constatarea(vina si-a recunoscut o poze, hrtie cu numar de dosar si daune, aut. de intr. in reparatie)am intrebat daca putem repara masina la serv. dacia ca este noua, a zis ca da, dupa ce a plecat cel care m-a lovit a zis ca pot sa repar masina numai in serv. lor eu am luat actele si am mers la dacia am rep masina si dupa o luna vine acasa o instiintare ca se fac investigatii cu privire la accident. ce pot face acum? el m-a pus de am semnat vre o doua formulare care aveau spatii necomletate , eu am completat decat date personale.daca nu imi face plata mai pot face ceva?
in cazul in care servicu-ul nu este agreeat de compania de asigurari si nu-mi face plata ce pot sa fac? cine imi plateste reparatia? mai pot sa sper la ceva?
va multumesc!
In situatia de fata cel mai bun lucru este sa va angajati un avocat specializat pe daune din asigurari si apoi sa executati pasii necesari pt demararea unei actiuni in instanta impotriva vinovatului de accident si acesta sa cheme in solidar asiguratorul sau RCA daca avea o polita valabila la data accidentului.Pasii vor consta intr-o reclamatie la CSA apoi o chemare la conciliere a asiguratorului RCA a vinovatului si apoi actiunea in instanta.Va urez succes!
vinovatul si-a recunoscut fapta in intelegerea amiabila si mi-a dat asigurarea in fata inspectorului de dauna, acum daca nu mi se face plata eu cu cine ma judec si de la cine primesc banii?oricum astept rezultatul investigatiei de care am fost anuntat
Rca euroins
BratuAurel
Pe data de 01.11.2015 am fost lovit de un sofer cu asigurare rca Euroins,mentionez ca masina mea era parcata regulamentar in parcarea unui restaurant si ... (vezi toată discuția)