avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 598 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... ingrijire copil cu handicap
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

ingrijire copil cu handicap

buna ziua, am o cumnata care are un copil cu handicap in ingrijire, spune ca avea carte de munca pt ingrijirea lui dar ca de luna trecuta sau de luna asta nu mai are carte de munca
s-a bagat lege ca nu mai are dreptul la carte de munca?
banutii spune ca ii vin in continuare
va multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:38, 18 Februarie 2011
1. Cum adica "nu mai are carte de munca"? De unde stie?
2. Important este sa aiba contract individual de munca (CIM).
3. Incepand cu 01.01.2011 nu se mai folosesc carnetele de munca. Ele se vor inmana titularilor de catre angajator, inregistrate pana la 31.12.2010, si vor fi pastrate acasa.
4. Cand ii va inceta CIM va cere sa i se de a o adeverinta de vechime in munca (in locul completarii in carnetul de munca).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cartea de munca brg brg am primit cartea de munca acasa de la fostul angajator si vad ca perioada de preaviz nu i trecuta ,se poate? si ce trebuie sa fac acum cu aceasta carte? ... (vezi toată discuția)
Ce se face cu carnetele de munca? Bardac Nelu Bardac Nelu In institutia in care lucrez, sa decis ca de la data de 01.11.2011, carnetele de munca, sa fie date fiecarui angajat in parte.... Mentionez, ca nu sunt ... (vezi toată discuția)
Nelamurire privind completare carte de munca!! elisa1 elisa1 Buna ziua, Am lucrat la o firma de publicitate.Data semnarii contractului a fost 23.06.2010. In luna decembrie 31.2010 am incetat activitatea cu acordul ... (vezi toată discuția)