avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Nu vreau sa mai platesc caldura.
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Nu vreau sa mai platesc caldura.

Am Centrala de apartament, locuiesc la etaj 3, nu avem calorifere pe casa scarii, nu am tevi de la sistemul de incalzire in apartament si totusi platesc 22 lei/luna pentru caldura.
Consider ca este cel mai nenorocit mod de a ne jecmani. Nu ne ajunge ca avem si noi o contributie la creerea fondului de subventie a gigacaloriei?
Spuneti va rog ce putem face sa nu mai platim ceea ce nu folosim.
Cel mai recent răspuns: johnpescar , utilizator 10:55, 22 Februarie 2011
elga50 a scris:

sa forteze asociatiile sa-si inventarieze infrastructura


Si daca asociatiile nu fac lucrul acesta se penalizeaza centralistii?.Ori tocmai aceasta se doreste?.

Dar de cand ANRSC nu se opreste cu reglementarile obligatorii la limita de proprietate a intrarii tevilor cu agent termic termic intr-o proprietate particulara?.
Reglementarile acestei agentii de reglementare sunt obligatorii probabil pentru blocurile ANL dar pentru proprietatea privata numai ca recomandare.
De fapt o sa vedeti ca pana la urma va iesi o bulibaseala iar vinovate vor ramane asociatiile ca nu au inteles bine ce trebuie sa faca, pe care nici dumneavoastra nu le luminati.Facem pariu?.
Ultima modificare: Marți, 22 Februarie 2011
johnpescar, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am centrala pe gaz si sunt pus sa platesc caldura din subsol, pe ce baza? doncristiano doncristiano Incepand cu luna aceasta sunt plus sa platesc caldura degajata de tevile ce tranziteaza apartamentul si cea care se pierde in subsol. Astfel mi s-a marit cota ... (vezi toată discuția)
Plata caldurii la comun marinica71 marinica71 as dori sa stiu daca legea in care si locatarii cu centrale termice de apartament mai platesc o cota parte la sistemul centralizat mai e valabila.am inteles ca ... (vezi toată discuția)
Ordinul 343 anrsc cristina.l. cristina.l. locuiesc intr-un bloc cu 17 apartamente cu centrala termica si 3 fara centrala, dar si fara repartitoare. este legal ca cei cu centrala termica sa fie pusi la ... (vezi toată discuția)