avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Fonduri europene nerambursabile
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Fonduri europene nerambursabile

Doresc sa deschid o fabrica de confectii. Pot accesa fonduri europene si daca da, pentru ce anume (cumparare teren,cladire,inchiriere spatiu,cumpararea de masini si utilaje,amenajarea spatiului ptr productie - instalatie electrica,sanitara,gaze-,intocmirea proiectului de catre o firma specializata,etc.)? Cand pot depune documentatia,cat la suta din investitie reprezinta fondurile nerambursabile si in cat timp de la selectarea proiectului se aloca fondurile? Dupa aprobarea proiectului, trebuie sa faci mai intai imprumut la o banca si apoi suma aprobata din fonduri, vine sa acopere imprumutul? Va multumesc anticipat ptr raspunsuri!
Cel mai recent răspuns: Holda Finance , Consultant credite si finantari 23:05, 22 Februarie 2011
In principiu, raspunsul este "da" la toate intrebarile dvs. Totusi, pot sa aiba loc cel putin 4 incadrari diferite ale proiectului propus, in functie de amplasare si dimensiunea firmei. In functie de incadrare, unele din cele de mai sus se pot realiza, iar altele in mai mica masura sau deloc.

Fiindca aveti multe intrebari punctuale, dar detaliile despre proiect lipsesc, cel mai potrivit ar fi sa va interesati direct la un consultant specializat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Finantare SALVIA SALVIA buna seara va rog sa-mi indicati o forma de finantare nerambursabila pentru o firma de instalatii in constructii care functioneaza de 6 ani, pentru ... (vezi toată discuția)
Fondurile europene nerambursabile costy83 costy83 vreau sa deschid o fabrica de confectii in mediul rural,vreau sa stiu daca pot accesa fonduri europene nerambursabile si ce documentatie este necesara? Doresc ... (vezi toată discuția)
Accesarea de fonduri europene nerambursabile-conditii getatm getatm buna ziua,santem o firma srl cu 16 angajati.Profilul nostru este in lemn,avem aduse utilaje din strainatate,performante,dar nu avem fabrica lucram intro ... (vezi toată discuția)