Sincer eu nu inteleg ce e cu cererea din modelul mentionat... Zice ca decanul sa dispuna eliberarea, dar cine o elibereaza? Cum poate cineva din barou sa cunoasca activitatea unui anume avocat, daramite sa il recomande? :-/
Poate fi, nu stiu... E enervant ca, in ultimul timp, baroul a facut formulare pentru toate prostiile.
Adica suntem incapabili, ca avocati, sa facem o cerere? Ei bine, si daca, nu au decat sa se chinuie sa descifreze, ca doar nu eu am organizat concursurile de admitere sau am facut regulile...
Ieri iar m-am certat cu aia de la barou. Imi ridic legitimatia pe anul asta si intreb: de ce am nevoie sa-mi ridic legitimatia? Mi se raspunde: poza, taxa la barou platita... :slap:
Ok, restabilim situatia de fapt, anume ca eu nu depun pentru legitimatie, ci ridic legitimatie deja facuta, dau exemplu "Ce-mi trebuie, adica: act identitate, card pe anul trecut, ce anume?" Reactia omului din fata mea e un fel de :surrender: "Nimic, nu va trebuie nimic, ce sa va trebuiasca... Da' cine v-a spus asta??" intreaba aproape nervos...
Nimeni nu-mi spusese, m-am gandit si eu ca, un act de identitate personal, fie el o legitimatie profesionala sau ba, se ridica in baza legitimarii titularului ei.
Ei bine, prost! :fight:
Asa incat, am luat-o asa cum o putea ridica si evcinul meu de bloc. Cica in baza pozei... ei, eu nu mi-am innoit poza si nu e tocmai reala, dar... A! Nici n-am mai semnat pentru ea!
Asa ca ma gandeam sa merg saptamana viitoare sa-mi cer legitimatia si, daca nu e, sa le cer dovada eliberarii ei! :P