avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1276 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Problema polita rca dauna totala
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Problema polita rca dauna totala

Am fost implicat intr-un accident din care autoturismul a fost declarat dauna totala de firma de asigurari a vinovatului.Astept aproape de vreo 2 luni sa primesc banii.As vrea sa stiu daca pot repara masina in regim propriu inainte sa primesc banii.Mentionez ca accidentul a fost solutionat de politie,nu am mers pe cale amiabila.Exista poze facute de inspectorul de la firma de asigurari si la politie.Pot sa imi repar autoturismul ?exista vre-un risc sa nu mai primesc banii daca il repar ?va multumesc .
Cel mai recent răspuns: nucu$ , utilizator 20:37, 6 Martie 2011
Nu vor exista probleme, chiar daca se va ajunge la un proces.Existand dovezile pe baza carora s-au efectuat reparatiile/inlocuirile, atat in dosarul de dauna cat si la Politie pentru autorizatia de reparatie, aveti posibilitatea sa le solicitati in instanta, ca probatoriu(probe la adversar).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casco- pot sa nu accept dauna totala si sa oblig asigurarile sa imi plateasca pana la 85% din valoarea asigurata pentru reparatie si sa suport eu costul suplimentar? luoana luoana Am avut un accident in care mi-au fost avariate farurile, stopurile, senzorii de parcare, radiator, suma pentru reparatie fiind destul de mare ca domnii de la ... (vezi toată discuția)
Dosar de dauna carpatica + dosar cercetare penala andreicarausu andreicarausu Buna ziua, Am mare nevoie de un sfat.... Pe scurt...am fost implicat intr-un accident de circulatie cu vatamare corporala in luna august 2010.In urma ... (vezi toată discuția)
Abuz astra lary_alexandra2 lary_alexandra2 In data de 16.12.2010 am fost implicat intr-un accident ( eu nefiind vinovat), celalalt conducator recunoscandu-si vina la politie mi s-a eliberat autorizatia ... (vezi toată discuția)