avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 156 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii certificat medical cod 06 dat de medic de familie???
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

certificat medical cod 06 dat de medic de familie???

o salariata a fost racita 3 zile iar medicul de familie i-a dat concediu medical cod 06 "urgenta medico-chirurgicala" pe aceste zile.Este legal ca un medic de familie sa dea asemenea medical.Mie mi se pare ciudat este totusi un cod mai grav, eu zic ca un 01 " boala obisnuita" era ok.Dumneavoastra ce spuneti??sa il primesc sau ce sa fac???
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: RoConnt Activ SRL , Contabil 21:24, 23 Februarie 2011
Dumneavoastra ce spuneti, aveti competenta medicala ?
Este raspunderea medicului ce diagnostic, ce boala, ce cod pune, dumneavoastra puteti doar sa urmariti sa nu fie acordate mai multe zile decat poate prescrie un medic de familie.

www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical - cod gresit oana8385 oana8385 Buna ziua, Am si eu o intrebare daca ma puteti ajuta cu un raspuns. Pe data de 07.05.2013 m-am internat in spital pentru operatie de tumora ovar stang, ... (vezi toată discuția)
Certificat concediu medical la urgenta 100% eliberat de medicul de familie popc popc Medicul de familie poate elibera un certificat de concediu medical la urgenta(cod indemnizatie 06)?? O colega de birou s-a imbolnavit si s-a prezentat la ... (vezi toată discuția)
Concedii si indemnizatii Irmuresan Irmuresan M-am lovit de o problema si nu stiu ce sa fac. Am primit pentru o o angajata 3 concedii medicale. Doamna e insarcinata si are o sarcina cu risc. primul ... (vezi toată discuția)