MirceaSCALAT a scris:
Sunt ULUIT!
Si de afirmatie si de logica-legislativa!
Dacă nu am VENITURI de unde am bani ca să plătesc acea contributie FNUAS?
Oare un boschetar, cetăţean fără venituri, trebuie să FURE ori să CERªEASCÃ ca achite "obligaţiile" către CNAS?
Am dreptul să mă ASIGUR şi să plătesc contribuţiile cu bani proveniţi din orice sursă LEGALÃ ori ILICITÃ, dar NU SUNT OBLIGAT! În acest caz în situaţie e boală cu spitalizare nu am dreptul legal la TRATAMENT "GARTUIT", atât de gratuit cume în ROMÂNIA.
Dacă Dvs. nu ştiţi să lecturaţi citatul dat ..... PÃCAT!!!
Revin cu urmatoarele indrumari date de CASMB . Va rog sa cititi prima nota
[ link extern ]
[ link extern ]
Din nefericire pentru familia mea am fost pusi in situatia sa solicitam adeverinta de asigurat la 3 luni dupa ce fiica mea a iesit din sistemul de invatamant si nu muncea. Ne-au pus sa dovedim ca in anii facultatii nu a realizat venituri, nu a fost asociat in nicio firma si am platit sanatatea pentru cele 3 luni si de atunci platesc in continuare. Anul trecut plateam 33 lei /luna iar acum platesc 37lei/luna. Cand i-am intrebat de contract, ne-au spus ca daca platim nu mai este nevoie de el. In urma acestui raspuns am hotarat sa inaintez instantei o cerere prin care sa oblige CASM sa incheie contractul de asigurare si astept cu nerabdare termenul.