gabrielaghm 
	    	Utilizator

gabrielaghm 
	    	Utilizator	    

victor sorin 
	    	Utilizator

victor sorin 
	    	Utilizator	    

gabrielaghm 
	    	Utilizator

gabrielaghm 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 Daniel Valentin	                   

Bună ziua!
In prezent sunt gestionar-vânzător la un magazin de piese auto, lucrez de 8 luni de zile, astăzi mi-am depus demisia cu un preaviz de 20 zile ... (vezi toată discuția)
	                    Daniel Valentin	                   

Bună ziua!
In prezent sunt gestionar-vânzător la un magazin de piese auto, lucrez de 8 luni de zile, astăzi mi-am depus demisia cu un preaviz de 20 zile ... (vezi toată discuția)

Costin79	                   

Am in grija doua magazine si gestine la ambele e trecuta pe numele meu. Am descoperit pe camere de luat vederi ca doua angajate au furat din magazin. Mi-am ... (vezi toată discuția)
	                    Costin79	                   

Am in grija doua magazine si gestine la ambele e trecuta pe numele meu. Am descoperit pe camere de luat vederi ca doua angajate au furat din magazin. Mi-am ... (vezi toată discuția)

Georgescul Georgeasca	                   

unei foste gestionare i se imputa prin cercetare disciplinara o lipsa in gestiune constatata printr-un inventar efectuat la 1 an dupa ce isi daduse ... (vezi toată discuția)
	                    Georgescul Georgeasca	                   

unei foste gestionare i se imputa prin cercetare disciplinara o lipsa in gestiune constatata printr-un inventar efectuat la 1 an dupa ce isi daduse ... (vezi toată discuția)