avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 196 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... calitatea studiilor
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

calitatea studiilor

Am intalnit o tanara licentiata in stiinte administrative care era convinsa ca a terminat facultatea de drept administrativ si dorea sa se angajeze pe un post de consilier juridic. A afirmat cu seninatate ca materiile pe care le-a studiat ea la drept administrativ difereau foarte putin de ceea ce studiau colegii de la ...... tineti-va bine..... drept juridic. N-am stiut daca sa rad sau sa plang.. Nu vreau sa par condescendenta, dar sa faci o facultate si sa nu stii ce ai terminat, mi se pare ca e grav.
Am postat acest comentariu pentru ca am vazut mai multi absolventi de stiinte administrative care se cred in inocenta lor juristi.
Cel mai recent răspuns: ContSters172400 , utilizator 12:50, 28 Februarie 2011
Cred ca v-ati dat seama ca era o simpla greseala de tastatura, altfel puteati gasi alte greseli in celelalte posturi si chiar in acelasi post, lucru ce nu exista :D. Voi remedia pt linistea dumneavoastra si multumesc;)!
Ultima modificare: Luni, 28 Februarie 2011
ContSters178374, utilizator
Buna ziua

Nu a ras nimeni de absolventii de administratie publica. Si nici nu ar trebui sa vanam greselile altora, care cu siguranta sunt comise neintentionat. Important este ca ideea sa se fi inteles. Eu am spus ca nu am stiut daca sa rad sau sa plang in momentul in care am luat la cunostinta de notiunea de "drept juridic", absolventa respectiva fiind convinsa ca ea a terminat facultatea de drept administrativ si crezand ca exista si facultatea de drept juridic. Imi cer mii de scuze daca am lezat sentimentele cuiva.
Ultima modificare: Luni, 28 Februarie 2011
ContSters172400, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Job in domeniul juridic catalyna_pavel catalyna_pavel Cum pot obtine un job in cadrul unui cabinet/societati de avocatura? Mentionez ca sunt studenta la Drept, anul 2 (a doua facultate) si imi doresc foarte mult ... (vezi toată discuția)
Facultatea de drept stix140791 stix140791 Buna ziua, sunt un proaspat absolvent de liceu, cu vise destul de indraznete.As dori sa cer o parere celor avizati. Sa aleg o facultate de drept particulara? ... (vezi toată discuția)
Sfat legat de masterat amitza amitza as dori si eu un sfat, va roooooooooooog!!!!!!!!!! sunt proaspat absolventa de drept, si as dori sa urmez unul sau doua programe de master , dar nu ma ... (vezi toată discuția)