avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale DECIZII
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

DECIZII

Buna dimineata si bine v-am gasit!
Deoarece nu am mai facut niciodata o decizie de numire ptr. operator transport( in vederea obtinerii licentei de transport marfa) , am rugamintea sa ma ajutati in acest scop pentru a nu face vreo greseala. Va multumesc anticipat pentru un eventual raspuns!
DECIZIA NR. ……..……………
Data ……..………

Reprezentantul legal al ………………... dl …………….. în conformitate cu prevederile Legii 53/2003 precum şi având în vedere dispoziţiile legale din domeniul transporturilor rutiere,
În temeiul prevederilor Legii nr.31/1990 privind societãţile comerciale şi a prerogativelor stabilite prin actul constitutiv al societãţii ,

DECIDE :

Art.1. Începând cu data de …………… se numeşte Persoanã responsabilã pentru activitatea conexã transportului rutier, dl. ……………. angajat al societãţii noastre având contractul individual de muncã pe duratã nedeterminatã nr. ………………………..
Art.2. Prezenta a fost consemnatã spre a se aduce spre conformare tuturor departamentelor din cadrul unitãţii un exemplar fiind remis d-lui ………………...
Emisã in 2 (doua) exemplare , astãzi ………………….

REPREZENTANT LEGAL ,

1 ex . Comp. Financiar-Contab
1 ex . Angajat
Ultima modificare: Miercuri, 21 Mai 2008
ContSters20980, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa de expeditie - necesita licenta ? barbq barbq as vrea sa infiintez o casa de expeditie. e obligatoriu sa obtin o licenta de la ARR ( Autoritatea Rutiera Romana ) ca sa pot functiona ? am un prieten care ... (vezi toată discuția)
Casa de expeditii adrian.cirja89 adrian.cirja89 Buna ziua, As dori sa infiintez o casa de expeditii ce va avea ca activitate intermediera urmatoarelor tipuri de transporturi: - transport rutier - ... (vezi toată discuția)
Vreau sa-mi deschid o firma de transport marfa. V2000 V2000 Buna ziua vreau sami deschid o firma de transport marfa dar cu o autoutilitara de la 2,8 t la 3,5t prelata sau dubă intre 5 si 10 europaleti in ... (vezi toată discuția)