avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 277 soluții astăzi

Curs practic: Cum aplicăm TVA la tranzacții cu servicii și bunuri în UE/non-UE? | Lector: Delia Cataramă - Tax Partner, Viboal FindEx. Vezi agenda și participă → 

Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Reincadrare conform Legii nr. 284/2010
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Reincadrare conform Legii nr. 284/2010

Buna seara!
Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns...
Cum va fi reincadrata conform Legii 284/2010 o persoana care in decembrie 2010 avea functia publica de executie de inspector, clasa I, grad profesional superior, treapta 2 de salarizare, gradatia 4?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters61818 , utilizator 19:13, 3 Martie 2011
la ce nivel va incadrati, functie de stat/teritoriala/locala? pentru ca nu putem stabili astfel clasa de salarizare.
Aveti dreptate... Trebuia sa specific ca e vorba de o functie locala. Multumesc anticipat!
Pentru functia locala : inspector clasa I grad profesional superior gradatia 4 clasa de salarizare 52
Ma puteti lamuri si pe mine la ce clasa de salarizare ma incadrez ca inspector principal, trapta 3 salarizare, gradatia 5, beneficiar al sporului pentru Politia comunitara (forta complementara) . Multumesc.
Conform pct 3 al Notei de subsol Anexa I Cap. I lit. "d" functii publice specifice de executie "pentru compensarea activitatii specifice salariul de baza al politistilor comunitari se majoreaza cu pana la 3 clase de salarizare succesive, prin act administrativ al ordonatorului de credite". La incadrarea dvs de inspector clasa I gradul profesional principal gradatia 5 se mai adauga 3 clase succesive deci clasa de salarizare este 45 . ( 33+9+3=45) Clasele de salarizare stabilite nu au nici o relevanta pentru anul 2011.

Alte discuții în legătură

Promovare de studii medii la studii superioare ciobotaruhoria11 ciobotaruhoria11 Sunt functionar public primarie cu o vechime la acelasi loc de munca de 25 ani. In anul 2010 mi s-a facut reincadrarea conf legii ca referent clasa III, ... (vezi toată discuția)
Incadrare dupa promovare IDANUT IDANUT Daca promovez anul acesta din inspector principal in inspector superior, as dori sa stiu cum o sa fiu incadrat tinind cont ca am o vechime de 25 de ani in ... (vezi toată discuția)
Reincadrarea si salarizarea de la 1 ianuarie 2011 tavy tavy am promovat in anul 2010 de pe functia publica de referent superior tr. III pe functia de inspector cls.I grad principal tr2 gradatia 5 ,vechime in munca 22 ... (vezi toată discuția)