avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Promovarea in grad profesional a unui auditor
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Promovarea in grad profesional a unui auditor

cine organizeaza concursul de promovare in grad profesional al unui auditor, autoritatea publica care-l are angajat sau ANFP-ul ? Rog cu argumentare legala! (eu ori am o varianta a Legii 188/1999 ne(prost)actualizata ori ...:">)
Stimata doamna. conform legii si daca vedeti postarille ANFP-ul este institutia care organizeaza examenul de promovare in gradul profesional imediat superior pentru functia de conducere sau de executie pentu auditori. Domnisoara care si-a pus coasa in mana sa citeasca si sa se documenteze mai bine inainte de a da asemenea raspunsuri. Ii sugerez sa fie putin mai atenta cu declaratiile.
La sectiunea indicata de dvs. care are si arhiva incepand cu 2008, cate anunturi de promovare in grad profesional superior pentru auditori (organizate de ANFP) vedeti?
si pana la urama cine organizeaza examenul de promovare in grad pt auditori?
A.N.F.P-ul sau institutia publica, va rog argumentati ca ma aflu intr-o situatie similara in momentul de fata si nu stiu cum sa procedez..
art. 58 face referire la recrutare nicidecum la promovare in grad.....
Imi cer scuze pentru ca intervin, dar nu este frumos sa aveti dispute pe acest forum. Persoana respectiva are nevoie de un sfat nu de discutii inutile. Eu personal am avut aceeeasi problema si cand am sunat la ANFP mi s-a spus ca concursul pentru promovarea in grad auditorului se organizeaza de catre agentie.
Va doresc o zi buna.
Doamna nici eu nu doresc acest lucru si imi cer scuze . Daca intrati pe siteul ANFP Concursuri - functii publice de executie navigati pe pagina respectiva si la un moment dat o sa cititi despre anunturi cu promovari in gradul profesional superior pentru functia de executie auditor pentru n. Primarii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovarea in functia de sef serviciu filozoful filozoful Unde se desfasoara concursul de -promovare-in functia de sef serviciu ? La sediul primariei , la sediul ANFP sau la Consiliile Judetene ? (vezi toată discuția)
Cine organizeaza concursul pentru ocuparea unui post vacant de secretar comuna? bogdanmarinela bogdanmarinela Cine organizeaza concursul pentru ocuparea unui post vacant de secretar comuna si ce trebuie sa faca Primaria? (vezi toată discuția)
Recrutare functionari publici de conducere wandanal61 wandanal61 Cine organizeaza concursul de recrutare pentru postul vacant de sef serviciu monitorizare, ANFP sau autoritatea publica locala?Art 58 Legea 188/1999 nu ... (vezi toată discuția)