avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Promovarea in functia de sef serviciu
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Promovarea in functia de sef serviciu

Unde se desfasoara concursul de -promovare-in functia de sef serviciu ? La sediul primariei , la sediul ANFP sau la Consiliile Judetene ?
Cel mai recent răspuns: filozoful , utilizator 18:03, 14 Iunie 2011
La sediul ANFP (vedeti la ei pe site).
Va multumesc!
Am intrat pe siteul ANFPului si am constatat ca sunt institutii care organizeaza concursuri de- promovare- la sediul primariilor. Cum se procedeaza?
Daca coroborati art. 58 alin. (2) si art. 65 alin. (4) veti vedea ca ANFP organizeaza examen de promovare doar pentru anumite domenii...

ART. 58
(1) Concursul de recrutare pentru funcţiile publice vacante din autorităţile şi instituţiile publice centrale este organizat, în condiţiile legii, astfel:
(2) Concursul de recrutare pentru funcţiile publice vacante din autorităţile şi instituţiile publice din administraţia publică locală este organizat, în condiţiile legii, astfel:
a) de către Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici, pentru funcţiile publice de conducere din următoarele domenii: protecţia copilului, evidenţa informatizată a persoanei, audit public intern, financiar-contabilitate, urbanism şi arhitectură, resurse umane, integrare europeană, pentru secretarii unităţilor administrativ-teritoriale, precum şi pentru funcţiile publice de execuţie din domeniul auditului public intern;
b) de către autorităţi şi instituţii publice, pentru ocuparea funcţiilor publice vacante, altele decât cele prevăzute la lit. a).
ART. 65
(1) Concursul sau examenul de promovare în gradul profesional se organizează de autoritatea sau instituţia publică, în limita funcţiilor publice rezervate promovării, cu încadrarea în fondurile bugetare alocate.
(4) Prevederile art. 58 alin. (2) şi (3) se aplică în mod corespunzător.
Ultima modificare: Duminică, 12 Iunie 2011
Tanjiani, utilizator
AM CITIT PE SITEUL ANFP URMATORUL ANUNT

ANUNT
În conformitate cu prevederile art. 57 alin. (4) din Legea nr. 188/1999 (r2), cu
modificările i completările ulterioare i ale art. 39 alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 pentru aprobarea normelor privind organizarea i dezvoltarea carierei funcÑionarilor publici, cu modificările i completările ulterioare, AgenÑia NaÑională a FuncÑionarilor Publici rectifică anunÑul referitor la concursul de recrutare organizat în vederea ocupării funcÑiei publice de conducere vacante de ef serviciu 5 Serviciul de EvidenÑă a Persoanelor din cadrul DirecÑiei de
EvidenÑă a Persoanelor Timioara, judeÑul Timi, publicat cu nr. 14029 în Monitorul Oficial nr. 151 din data de 16 mai 2011, astfel:
În loc de :
„Concursul se organizează la sediul AgenÑiei NaÑionale a FuncÑionarilor Publici, în data de 15 iunie 2011, ora 10.00, proba scrisă i în data de 17 iunie 2011, ora 14.00, interviul.
Dosarele de înscriere la concurs se pot depune în termen de 20 zile de la data publicării, la sediul AgenÑiei NaÑionale a FuncÑionarilor Publici.”
Se va citi corect:
„Concursul se organizează la sediul Institutiei Prefectului 5 judetul Timis, în data de 15 iunie 2011, ora 10.00, proba scrisă si în data de 17 iunie 2011, ora 14.00, interviul.
Dosarele de înscriere la concurs se pot depune în termen de 20 zile de la data publicării, la sediul InstituÑiei Prefectului 5 judeÑul Timi.”

Presedinte – Secretar de Stat
Andras Szakal

DE ACEEA ERAM NEDUMERIT, CUM SE PROCEDEAZA. EXISTA POSIBILITATEA ORGANIZARII ACESTOR PROMOVARI LA SEDIUL INSTITUTIEI SAU NU?
VA MULTUMESC PENTRU RASPUNS!:)

Alte discuții în legătură

Secretar de localitate MARIANA TUDOR MARIANA TUDOR Buna ziua. Revin in atentia dumneavoastra cu o problema pe care am mai discutat-o si anterior. In decembrie 2008 , se cere avizul ANFP pentru functia de ... (vezi toată discuția)
Promovarea in grad profesional a unui auditor s_mari s_mari cine organizeaza concursul de promovare in grad profesional al unui auditor, autoritatea publica care-l are angajat sau ANFP-ul ? Rog cu argumentare legala! ... (vezi toată discuția)
Cine organizeaza concursul pentru ocuparea unui post vacant de secretar comuna? bogdanmarinela bogdanmarinela Cine organizeaza concursul pentru ocuparea unui post vacant de secretar comuna si ce trebuie sa faca Primaria? (vezi toată discuția)