avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract civil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract civil

lucrez intr-o institutie publica. de carand am angajat pe cineva cu contract civil. nu stiu cum il platim. are o remuneratie bruta de x lei din care viram 10% impozit potrivit Codului fiscal. i se intocmeste stat de plata ? cum facem viramentele?
Cel mai recent răspuns: miha14 , utilizator 15:23, 15 Noiembrie 2012
buna. am si eu nevoie de un model de contract civil , de fapt art. unde stipulez de impozitul retinut pentru sanatatea – 5.5% si impozitul pe venit – 16%. cum trec aceasta clauza in contract.

multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributii sociale conventie civila cristian_conea cristian_conea Buna ziua, La asociatia la care sunt administrator, toti (adm, pres, fem serv) suntem cu conventii civile. Se pare ca de la 10 sept.trebuie sa platim 10,5% la ... (vezi toată discuția)
Pfa-dependent bionut bionut In augut 2010, mi-am deschis un PFA cu norma de venit, pentru a lucra la o companie. Am platit impozitul pe semestrul III si contributia la sanatate pana la ... (vezi toată discuția)
Cum pot realiza un contract de colaborare cu un cabinet individual de psihologie? vicctoriaion vicctoriaion Sunt psiholog clinician practicant cu drept de libera practica si sunt in situatia de a incheia un contract de colaborare cu un cabinet individual de ... (vezi toată discuția)