avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general sponsorizare
Discuție deschisă în Contabilitate în general

sponsorizare

Buna seara!
As dori sa sponsorizez o persoana fizica cu o excursie in Grecia. Mentionez ca firma are profit de 40.000 lei (pe lunile ian-febr), iar acea persoana este contabila mea, care nu primeste salar este matusa mea.
Este posibil? In limita a ce suma? Ce acte trebuiesc intocmite?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: iuli-ana , utilizator 15:29, 4 Martie 2011
de ce o treceti pe cheltuieli nedeductibile, ati iesi mai ieftin daca ii dati bani din dividendele d-vastra( oricum platiti impozit pe ele) si asa nu ati mai plati impozit si ne nedeductibile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sponsorizare pentru un volum de poezie - facilitati fiscale lavinia28 lavinia28 Buna ziua! As dori sa stiu care sunt facilitatile fiscale pe care le poate primi o persoana juridica daca ar sponsoriza publicarea unui volum de poezii (ce-mi ... (vezi toată discuția)
Deductibilitate sponsorizare NIKOSBI NIKOSBI este o chelt. deductibila -si pana la ce limita- sponsorizarea facuta de o pers. juridica ptr. o pers. fizica? am inteles ca nu mai este deductibila de anul ... (vezi toată discuția)
Sponsorizarea unei formatii muzicale jackye jackye As dori si eu sa stiu cum poate o persoana juridica sau fizica, sa sponsorizeze o formatie muzicala. In primul rand, vorbind din partea formatiei, este necesar ... (vezi toată discuția)