avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1774 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate cine ce mai stie de legally?...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

cine ce mai stie de legally?...

...:vishenka:...
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Martie 2011
ContSters4579, utilizator
...hei adutescu traieste...
@Ovi_dragomir, legally se bucura pentru ca ,,mai v-ati linistit" :)
@adutescu, legally sustine ca , privind cele doua atribute, respectiv handsome and clever , i s-ar potrivi oarecum si ei ( insa ea este ceva mai modesta), about richness, n-ar fi asa de sigura.Depinde cum evaluam bogatia.
Insa , pentru aceia care isi doresc sa stie, lui legally , oficial ii merge bine.Neoficial, ar fi loc si de mai bine insa.
Pana una alta mai vine pe aici sa dea cate o mana de ajutor si mai sta cu nasul prin carti, printre alte marunte activitati.
[EDITAT]
Ultima modificare: Miercuri, 9 Martie 2011
ContSters20980, utilizator
@trope_doi
Parerea mea este ca trebuie sa ii respectam decizia Anei Cristina si sa ne bucuram ca mai este printre noi, chiar tiptil. Pentru mine e clar ca nu doar motive personale, ci si legate de forum au facut-o sa se indeparteze chiar si temporar de acesta, si atunci nu putem fi decat subiectivi in a considera gestul de tiptilire mai mult sau mai putin prietenesc.
@legally, tiptileste-te linistita, @emma_woodhouse oricum e prea vehementa, asa incat inca ne lipsesti.
Ana-Maria , aseara, dupa ce am vazut topicul lui ovi_dragomir,( eram pe faza, intamplator), ar fi fost foarte urat din partea mea sa stau si sa privesc cum mi se aduc elogii si regrete,,postume".M-as fi simtit de o mare ipocrizie, insa nicidecum o mincinoasa.Am revenit aici fiindca fusesem chemata, si nu pentru alte motive, intentia mea initiala dupa stergerea contului fusese sa revin in cu totul alte conditii, dupa ce imi pun la punct viata profesionala. Insa am admis totusi ideea ca as putea face un mic compromis, revenind in felul in care am facut-o .Si am facut-o cu scopul de a imi aduce aportul pe forumurile juridice, cu alte cuvinte, eram aici pentru utilizatori, si nu pentru prieteni.Prietenii mei ii intalnesc des pe un alt site, iar acolo sunt exact cine sunt.
...eu personal ma bucur ca esti printre noi si ca esti bine indiferent de avatar, nume etc...

Alte discuții în legătură

De ce a plecat legally ? Costinel Burca Costinel Burca Stie cineva de ce a plecat Legally ? Am ramas surprins, sa speram ca nu e ceva neplacut, dar daca e de bine, Doamne ajuta, ii dorim numai bine. Multumesc ... (vezi toată discuția)
La multi ani, "legally"! stelarman stelarman la multi ani,legally! si, parafrazand putin poetul, \"ne e dor de dumneavoastra, ca unui zid de o fereastra\" epigramisti eram noi amandoi, legally si cu ... (vezi toată discuția)
E ziua pianistului. la multi ani! Alin Popescu Alin Popescu Astazi este ziua pianistului. Asa ca m-am gandit sa ii spun public La multi ani! si sa ne traiasca si sa fie ... (vezi toată discuția)