avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1755 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate cine ce mai stie de legally?...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

cine ce mai stie de legally?...

...:vishenka:...
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Martie 2011
ContSters4579, utilizator
Multumesc frumos, ovi_dragomir.Acum ma bucur si eu sincer fiindca v-a venit asa, sa deschideti aceasta discutie, fiindca nu e chiar comod sa te simti precum un ,,fugar" , iar prilejul a fost unu potrivit , se pare , pentru a clarifica unele aspecte in ceea ce ma priveste.De fapt nu existau neaparat neclaritati, de vreme ce eu ma straduiam sa raman ,,invizibila".Si a mai fost benefic dintr-un anumit motiv, fiindca tocmai am realizat ca uneori putem fi foarte usor pacaliti de cei care pretind a ne fi prieteni si care abia asteapta un moment in care sa atace.Cei care ma cunosc stiu bine ca nu e in stilul meu , insa astazi mi-au fost greu pusi nervii la incercare.Nu mai vreau sa comentez.
Am venit cu aceste completari fiindca observ ca mesajele nu se mai pot edita decat in decurs de 24 de ore.
Deja am un avatar in curs de aprobare.Apropos, aveati pe vremuri un avatar foarte haios,infatisand batran cu un nas mare , care fuma..parca.Insa se putea ghici ca in spatele avatarului sta o persoana bine pregatita in materie juridica si nu numai , o persoana speciala.Si aici , in lumea virtuala aceste lucruri pot fi simtite.
O zi frumoasa in continuare va doresc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Martie 2011
ContSters181996, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De ce a plecat legally ? Costinel Burca Costinel Burca Stie cineva de ce a plecat Legally ? Am ramas surprins, sa speram ca nu e ceva neplacut, dar daca e de bine, Doamne ajuta, ii dorim numai bine. Multumesc ... (vezi toată discuția)
La multi ani, "legally"! stelarman stelarman la multi ani,legally! si, parafrazand putin poetul, \"ne e dor de dumneavoastra, ca unui zid de o fereastra\" epigramisti eram noi amandoi, legally si cu ... (vezi toată discuția)
E ziua pianistului. la multi ani! Alin Popescu Alin Popescu Astazi este ziua pianistului. Asa ca m-am gandit sa ii spun public La multi ani! si sa ne traiasca si sa fie ... (vezi toată discuția)