avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 361 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Calculul caldurii provenita de la tevile de caldura
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Calculul caldurii provenita de la tevile de caldura

daca am tevile izolate de ce trebuie sa platesc caldura la fel cu ceilalti care nu au tevile izolate
Cel mai recent răspuns: Lilicaa , utilizator 20:39, 26 Septembrie 2011
Oare cum se face calculul acela la Constanta ?. Poate ne luminati si pe noi din alte localitati daca spuneti ca a-ti gasit rezolvarea justa.

Daca detinatorii de centrale proprii sunt proprietari ce cauta ei cu jalba in bat pe la Primarie?.Si Primaria impreuna cu regia furnizoare de ce nu spune clar proprietarilor ca pe ei nu ii intereseaza ce fac acestia in interiorul proprietatiilor?.:O
neagu laura a scris:
daca am tevile izolate de ce trebuie sa platesc caldura la fel cu ceilalti care nu au tevile izolate

Pentru ca asa a vrut ANRSC.
si a oficializat acest aspect printr-un ordin publicat in Monitorul Oficial.
Daca veti citi ordinul veti observa ca au incercat sa-i dea o latura stiintifica prin introducerea unor formule matematice...
Formule matematice astronomice pe care nu stiu sa le calculeze nici cei de la ISTA, autorizati de ANRSC.
In urma numeroaselor contestatii cei de la ANRSC spun ca ei nu verifica calculele la iSTA. Dar ce verifica bombele atomice in cosmos?
Raspunsurile contestatiilor catre ISTA si ANRSC sunt trase la indigo (exact la fel si harababura totala). Eu cred ca ISTA (capusa) este proprietatea celor de la ANRSC care au dat ordinul 343//2010 tocmai pentru a indestula capusa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caldura platita pentru tevile care trec printr-un apartament debransat maxim constantin maxim constantin Va rog sa ma ajutati cu o problema.Luna aceasta la asociatie pe langa cele obisnuite am de platit si caldura,pentru tevile care trec prin apartament[explicatia ... (vezi toată discuția)
Nu vreau sa mai platesc caldura. Nikia Nikia Am Centrala de apartament, locuiesc la etaj 3, nu avem calorifere pe casa scarii, nu am tevi de la sistemul de incalzire in apartament si totusi platesc 22 ... (vezi toată discuția)
Plata incalzire in bloc danaluminita danaluminita Locuiesc intr-un bloc cu mai multe apartamente, din care mai mult de 50% sunt cu incalzire cu centrala proprie de apartament. restul apartamentelor sunt ... (vezi toată discuția)