avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajare

1.In cat timp de la infiintarea unei societati trebuie sa se angajeze? si baza legala va rog, ca nu o gasesc.
2.Si daca societatea nu va avea angajati pe 01.07.2011 sau la cati salariati va trebui sa angajeze o persoana pentru serviciul intern de prevenire si protectie? Iar salariul acestuia minim cat ar putea fi?
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Popa Adrian , Contabil 09:29, 8 Martie 2011
Buna dimineata.
1. daca a optat pentru microintreprindere e obligat la minim un salariat.
Daca e impozit pe profit nu exista o limita daca nu exista activitate, insa daca societatea are activitate logic ca trebuie sa aveti si salatiati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare firma pentru website mihaigeorgescu mihaigeorgescu Buna ziua, Am un website care ofera diverse metode de promovare localurilor pentru promotiile si evenimentele acestora. As dori sa infiintez un SRL insa am ... (vezi toată discuția)
Este permisa infiintarea unei societati comerciale fara angajati? irinaglisa irinaglisa Intentionez sa infiintez o firma de prestare servicii de cursuri de limbi straine, in special limba germana. De activitate ma voi ocupa eu pentru inceput, cel ... (vezi toată discuția)
Angajare in societate nou infiintata berceanu berceanu Care este perioada maxima admisa de lege in care imi este permis sa nu angajez personal intr-o societate nou infiintata? Si unde este stipulat acest termen? ... (vezi toată discuția)