avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... R.O.F.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

R.O.F.

Buna ziua !
Am rugamintea sa-mi transmiteti, daca se poate, un model de Regulament de Organizare si Functionare.
Am intocmit Regulament de Ordine Interioara, dar se pare ca nu este de ajuns !
Este musai sa ai si R.O.F.
MULTUMESC ANTICIPAT !
Cel mai recent răspuns: mirelastc , utilizator 16:05, 3 Decembrie 2011
:) iar ne intalnim si vin si aici cu intrebarea:
angajatorul neaga modificarea organigramei (care e clar ca s-a modificat, nu?), mai mult, o face cu incalcarea Art.5, alin.(1), lit.b) din Legea 467 privind stabilirea cadrului general de consultare a angajatilor, este o dovada buna pentru a demonstra reaua-credinta?
Va multumesc!
In aceasta privinta , este clar ca desfiintarea unor posturi duce la modificarea organigramei angajatorului .. in caz contrar, concedierea nu este efectiva ... reaua-credinta trebuie probata - asa cum am mai spus - sub mai multe aspecte si doar printr-un singur fapt sau act ala angajatorului.
Exact asta vreau sa fac, pentru ca este clar ca din toate actiunile angajatorului nu reiese decat ca singurul lor scop este sa-si consolideze pozitia de superioritate si atot-puternicie (chiar daca pentru asta trebuie sa ignore prevederi legale). De pozitie de egaliatate nu poate fi vorba si atitudinea fata de problemele noastre este de nesocotire si ignorare.
Si pentru ca am inceput sa-i deranjez si din punct de vedere profesional si al conduitei in relatiile de munca nu ma pot ataca, au inceput sa recurga la metode mai putin morale si legale cum ar fi constrangerea sefei mele sa se alieze cu ei impotriva mea astfel incat sa ma poata elimina in acest fel.
Mie mi se pare ca amesteca lucrurile si merita sa fie sanctionati din acest motiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Regulamente (r.o.f. si r.i.) neon butterflies neon butterflies la o s.r.l.este obligatorie existenta atat a regulamentului intern cat si a celui de organizare si functionare? Multumesc anticipat (vezi toată discuția)
Rof este obligatoriu la o sc? 22.08.2009 22.08.2009 va rog a-mi raspunde la urmatoarea intrebare Lucrez la o SC este obligatoriu intocmirea ROF , si de cind , Multumesc mult (vezi toată discuția)
Rof pt agentie de turism cristea.ruxandta cristea.ruxandta Buna. Cine stie unde pot gasi si eu Rof pentru agentie de turism? un site ceva. va multumesc (vezi toată discuția)