avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... functie si/ sau meserie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

functie si/ sau meserie

In societatea in care lucrez, majoritatea angajatilor au functia de "inspector de specialitate". Sunt angajati pe aceasta functie ingineri, economisti, oameni cu diverse meserii, in general cu studii superioare, depinde de specificul fiecarui compartiment. Este gresit daca la semnarea unui document scriu inspector de specialitate si dedesupt meseria (inginer, economist, etc.) si apoi numele?
Cel mai recent răspuns: Lelia Ionescu , Contabil 15:49, 11 Martie 2011
Nu e gresit!...puteti scrie

Exemplu : Inspector de specialitate
ec.Popescu Ioan

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Securitate si sanatate in munca - Elibet - Elibet Nu ati auzit de vreo modificare a Legii 319/2006???? Nu vi se pare absurd ca doar inginerii pot fi inspectori SSM (nivelul superior)? Mi se pare ca e foarte ... (vezi toată discuția)
Modalitate de incadrare in codul cor dcrst75 dcrst75 Buna ziua! Am absolvit liceul cu sectia Informatica si am pe langa diploma si un atestat de Operator Tehnica de calcul si Facultatea ISE Sectia ... (vezi toată discuția)
Bilant Ipra Ipra Economist angajat cu carte de munca ,.membru ceccar ca contabil autorizat, poate semna bilantul unei societati care are cifra de afaceri mai mare de 35000 ... (vezi toată discuția)