avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... patronul vrea sa ma dea in judecata pentru delapidare ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

patronul vrea sa ma dea in judecata pentru delapidare . ce pot sa fac?

pana saptamana trecuta am lucrat , angajat , la un magazin de piese auto . patronul zice ca are un minus in stoc de 18000 RON. de cand lucrez la magazin mi , s-a facut o singura data inventarul sii asta a fost cand am plecat. cand m-am angajat nu mi s-a facut nici un inventar .
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:23, 12 Decembrie 2012
as dori tare mult sa stiu ce ai facut in aceasta situatie si daca a avut loc un proces sau nu !
Am lucrat si eu intr-o benzinarie din oras. Intro seara am scanat niste produse, iar apoi am scos un produs din cele cumparate de un client, i-am incasat banii, iar apoi am mai scos un produs, dupa plecarea lui.
a doua zi dimineata, seful meu sa uitat pe camera, si si-a dat seama ca am scos acel produs, si ca banii mi i-am luat eu.
apoi ma pus sa scriu o declaratie, in care mi-a spus el ce sa scriu, fortat, sa scriu ca am delapidat firma cu o suma in valoare de 20 de milioane, lei vechi, si ca daca nu o sa restitui toti banii, o sa ma dea in judecata pentru delapidare, fiindca el are proba video, in care se vede ca am scos cel de-al doilea produs, si el spune acum ca din cauza mea au fost toate minusurile in acel interval de timp in care am lucrat acolo.
am o situtatie financiara foarte rea, tatal meu e mort din 2004, stau doar cu mama mea, in chirie, si in fiecare saptamana ma suna sa fac ce stiu si sa duc banii, cati am, indiferent, pana achit toata suma.
nu stiu ce sa fac, va rog ajutati-ma.
nu e nici un proces pe rol inca, dar ma ameninta in fiecare saptamana ca o sa recurga la proces, si sa aduc banii, iar eu n-am de unde :(
Ati fost angajat cu contract de munca? Pe ce functie? Aveati fisa postului?
da, eram angajat cu contract de munca, functia pe care o detineam, era de vanzator, incasam contravaloarea combustibilului de la pompa, si produsele din magazin.

Alte discuții în legătură

Delapidare - raspundere vanzatoare sandutza19 sandutza19 Buna ziua, am fost angajata ca vanzatoare la un magazin unde mai era o vanzatoare si o gestionara. La vreo 9 luni dupa ce m-am angajat s-a facut un inbentar ... (vezi toată discuția)
M-au scos cu minus florinuc21 florinuc21 buna sunt florin si lucrez la o firma de panificatie si dupa 6 luni mi-au spus ca trebuie sa le datorez 9000lei nu am carte de munca la ei si marfa data nu ... (vezi toată discuția)
Delapidare. GabiM7 GabiM7 Buna ziua! M am angajat la un magazin de cartier in urma cu 11 luni casi vanzatoare cu functia de lucrator comercial. In acest magazin mai lucrează pe ... (vezi toată discuția)