pana saptamana trecuta am lucrat , angajat , la un magazin de piese auto . patronul zice ca are un minus in stoc de 18000 RON. de cand lucrez la magazin mi , s-a facut o singura data inventarul sii asta a fost cand am plecat. cand m-am angajat nu mi s-a facut nici un inventar .
Buna Dimineata ! Am revenit cu actualizare la cazul meu, deci prejudiciul cret este de 2950,am achitat 1500 de lei deci am mai ramas cu 1450 lei,cam greu sa fac rost de ei,si firma ma ameninta ca depune plangere penala impotriva mea,chestia e ca ei nu ma mai tin la munca,si nu am alt venit si nici de unde sa ma mai imprumut pentru a plati.Nu ar trebui sa ma tina la munca si sa le achit in rate restul de 1450 Ron?
Sau cel putin ce mi se poate intampla daca merg in instanta si le spun ca vreau sa le achit dar nu am de unde ca nu am loc de munca si am si un copil sub intretinere..?
Delapidare.
GabiM7
Buna ziua! M am angajat la un magazin de cartier in urma cu 11 luni casi vanzatoare cu functia de lucrator comercial. In acest magazin mai lucrează pe ... (vezi toată discuția)