pana saptamana trecuta am lucrat , angajat , la un magazin de piese auto . patronul zice ca are un minus in stoc de 18000 RON. de cand lucrez la magazin mi , s-a facut o singura data inventarul sii asta a fost cand am plecat. cand m-am angajat nu mi s-a facut nici un inventar .
ok, multumesc frumos
oricum ca sa vorbesc cu un avocat, cred ca costa :( iar banii sunt o problema... multumesc oricum pentru lamuriri
o seara placuta va doresc
Oricum, e mai avantajos sa platiti un onorariu unui avocat care va poate confirma ce am scris mai sus, decat 2000 lei ex-sefului. Imi pare rau pentru dvs., sper ca pe viitor sa nu va mai confruntati cu astfel de probleme...
Buna dimineata,Ma numesc Hincu Alexandru ,am 22 de ani sunt casatorit si am o fetita de 1 an si 2 luni.
Problema mea e in felul urmator,am lucrat pana pe 04.12.2012 (aproximativ 2 saptamani )la o firma de pariuri sportive,in acea seara s-a prezentat la mine un client despre care colegele mele mi-au zis ca pariaza sume importante de bani aici (s-a mai nimerit odata pe tura mea sa bage 4000 de lei pe niste bilete) ,care mi-a cerut sa ii plasez o serie de bilete in valoare de 2950 RON,am plasat biletele,si s-a facut nevazut fara a-mi achita,am incercat sa anunt firma dar telefonul nostru era inchis si nu stiam codul pin (nu mi s-a comunicat in instructaj cod pin telefon de servici si parola computer bar),acum firma mi- a impus sa aduc banutii in 24 de ore,mai am cam 8/9 ore pana imi expira timpul,nu am de unde lua o suma asa de mare avand in vedere ca sunt singurul care aveam un venit in familie,si ca mai am si rate de platit catre provident.
Nu stiu ce sa fac,am incercat sa le explic sa ma tina la munca,si sa imi opreasca esalonat din salar pentru a astupa gaura care mi-a pricinuito respectivul "Parior cu bani" dar au refuzat ,au zis ca vor banii altfel fac plangere penala,nu am mai trecut prin asemenea situatii si nu stiu ce sa fac,sunt disperat.
Cam greu de dat un sfat in aceste situatii .. suma respectiva poate fi recuperata si in rate ...plangerea penala este posibila pentru neglijenta in serviciu , fapt ce a cauzat angajatorului dvs un prejudiciu.
Dar,stiti cumva cam la ce fapta sunt incadrat? deci eu am vandut practic biletele,si nu am incasat nici un ban de la clientul respectiv,dar in actele de inchidere de zi am completat ca si cum nu ar fi nici o lipsa.
Delapidare.
GabiM7
Buna ziua! M am angajat la un magazin de cartier in urma cu 11 luni casi vanzatoare cu functia de lucrator comercial. In acest magazin mai lucrează pe ... (vezi toată discuția)