avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 775 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general situatia soldurilor de activ si pasiv
Discuție deschisă în Contabilitate în general

situatia soldurilor de activ si pasiv

ce se trece soldul fondului de reparatii ca asa numai imi da egalitate
Cel mai recent răspuns: alcibiade , utilizator 21:06, 13 Martie 2011
Fiti mai explicita. Despre ce entitate e vorba? Asociatie de proprietari, societate comerciala? Sau altceva?
Suma fondului de reparatii achitat de codominii, de regula se regaseste intr-un cont bancar. Au fost achitate acele sume pe chitante unde este specificat ce reprezinta ?
O alta varianta ar fi asa : la randul 7 la elementele de pasiv scrieti sume in curs de regularizare si treceti valoarea si este egalitate in situatia soldurilor elementelor de pasiv si activ . Pt a primii un raspuns complet si corect in primul rand trebuie sa formulati explicit intrebarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Balanta activ-pasiv asociatii proprietari pante pante Cu ceva timp in urma, radet a emis doua facturi pentru plata in aceeasi luna calendaristica, de ex. pentru decembrie si ianuarie. Acestea au fost prinse drept ... (vezi toată discuția)
Activ-pasiv... si altele yaguaro_1st yaguaro_1st Prietena mea m-a rugat sa o ajut cu actele asociatiei. Cunosc ceva teorie, m-am intersectat cu acest domeniu dar imi dau seama ca am cateva nelamuriri acum, ... (vezi toată discuția)
Situatia elementelor de activ si pasiv la o asociatie de proprietari alenka alenka 1.Soldul la casa si la banca il iau pe cel din 30.06.2013? 2.La sume neachitate de proprietarii din asociatie pt.lista de plata curenta -asta inseamna cei ... (vezi toată discuția)