avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general desfacere contract individual de munca
Discuție deschisă în Contabilitate în general

desfacere contract individual de munca

Buna seara. Am o mica nelamurire. Am angajat pe cineva cu contract de munca pe perioada determinata pana la 15.03.2011. Cand trebuie sa-l trimit revisalul? In 15 sau cu o zi inainte?
Cel mai recent răspuns: inina , utilizator 09:26, 14 Martie 2011
incetare contract se transmite cel tarziu la data incetarii (15 ultima zi).
A zis bine gigelin, cel tarziu la data incetarii contractului cfm Hot nr 161/2006 actualizat art3, alin 2.
deciziile de incetare , suspensare se trimit la revisal in ziua incetarii sau a suspendarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfacere cim G.V. G.V. Buna, daca am un contract de perioada determinata pana la 15.12.2012, astazi pot sa trimit revisalul? (Decizia de incetare CIM cu data de 15.12.2012, CF ART. ... (vezi toată discuția)
Revisal-incetare contract Andrei Gica Andrei Gica In data de 30.01.2011 expira CIM a unui angajat.Data respectiva pica intr-o zi de duminica.Decizia de incetare a contractului trebuie musai transmisa prin ... (vezi toată discuția)
Carnet de munca ochio ochio Buna ziua am un salariat care pe data de 02.12.2010 i s-a suspendat contractul pt incapacitate temporara de munca, decizia am trecut-o in carnetul de munca. ... (vezi toată discuția)