avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 184 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA TVA
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

TVA

Buna ziua. Am si eu o intrebare:
La inceputul anului 2011 o firma a trecut la neplatitori de TVA. Ce se intampla cu soldul contului 4424? Cum se stinge?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: xerxes , utilizator 13:18, 14 Martie 2011
nu cred ca mai ramane ceva in soldul lui 4424 dupa ce procedati la ajustarea tva deduse pentru care nu mai aveti drept de deducere ca urmare a desfasurarii de activitati scutite.
in decontul lunii ianuarie ce trebuia depus pana pe data de 25 feb 2011, aveati obligatia sa inscrieti toate ajustarile de taxa dedusa aferenta bunurilor de capital, mijloacelor fixe, stocurilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajustare tva calinp calinp Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti cu urmatoarele: O firma platitoare de TVA face o investitie in ultimii trei ani - pensiune -pe final Are cifra de afaceri ... (vezi toată discuția)
Declaratia 394 enachemariana_2007 enachemariana_2007 Societate platitoare de tva pana in luna ianuarie inclusiv a anului 2011.In februarie a devenit neplatitoare de TVA cf.legii.Am uitat sa depun declaratia 394 ... (vezi toată discuția)
Ajustare tva lelcunadia lelcunadia Tin contabilitatea la o firma mica platitoare de Tva , si care acum vrea sa treaca la neplatitoare de tva neavand cifra de afaceri de 35000 euro. Va rog cine ... (vezi toată discuția)