avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 118 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA declaratia 318
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

declaratia 318

buna ziua
o societate de transport persoane inregistrata ca platitor Tva in Romania poate deduce tva platit pe extern pentru carburant si taxe drum pentru intreg anul 2010?
pina cind e termenul ?
ce sa fac daca in 2010 l-am contabilizat pe cheltuiala?
Cel mai recent răspuns: t.simona , utilizator 14:37, 15 Martie 2011
Tva-ul inscris pe fact din afara Ro nu se deduce (asa cum se face cel de pe fact emise in Ro). In schimb puteti sa cereti restituirea lui conform procedurilor existente.

Inregistrarea pe cheltuieli este corecta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabilizarea bonului fiscal kzst kzst azi am primit de la sefa mea un bon fiscal in valoare de 1610,56 lei, cu materiale de curatenie, dar fara factura, platit din banii ei personal, care ulterior ... (vezi toată discuția)
Clienti ue si nonue. emitere facturi cu tva lucica21 lucica21 buna ziua! sunt noua in domeniu si va rog sa ma ajutati ca am unele nelamuriri,,pt.raspunsuri va multumesc anticipat! O casa de expeditii , platitoare de ... (vezi toată discuția)
Bilant pfa sistem real 2011.ce este deductibil si cat %? parfi63 parfi63 Nu am platit la sanatate de la infiintare.Daca platesc acum (ian 2012) pot deduce contributia datorata(fara penalitatile lor) din venitul realizat in ... (vezi toată discuția)