avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 272 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... Cum ma pot angaja consilier juridic in conditiile in ...
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

Cum ma pot angaja consilier juridic in conditiile in care nu am experienta, fiind proaspat absolvent de drept?

Am observat ca toti angajatorii cer experienta pentru functia de consilier juridic. In aceste conditii ,cum poate un proaspat absolvent de drept , un novice in ale meseriei, sa se angajeze ca si consilier juridic?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:40, 4 Iunie 2008
In conformitate cu Legea nr.514/2003 si depunand CV-uri peste tot. Chiar daca nu aveti experienta, sunt destui angajatori care prefera persoane ca dvs. tinere, dinamice, unde lipsa experientei este suplinita de un foarte mare entuziasm pentru a lucra in acest domeniu.
Konstantin a scris:

Am observat ca toti angajatorii cer experienta pentru functia de consilier juridic. In aceste conditii ,cum poate un proaspat absolvent de drept , un novice in ale meseriei, sa se angajeze ca si consilier juridic?


Sunt institutii publice care scot la concurs posturi de consilier juridic - debutant, unde nu este necesara experienta, pe care le puteti afla de la Departamentele de Resurse Umane din cadrul lor sau din mass-media.
In sectorul privat, puteti depune (asa cum s-a mai scris) CV-uri .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recunoastere vechime studii privat vs bugetar cristiis cristiis Acum o luna am adresat o intrebare catre ANFP la care am primit un raspuns dar oarecum pe langa subiect. Incerc de mai mult timp, cu mai multe persoane ... (vezi toată discuția)
Consilier juridic debutant sau gr.iv? frantzmusa frantzmusa Lucrez intr-o institutie publica, sunt angajata cu contract de munca pe durata nedeterminata de timp, nu sunt functionar public. Sunt incadrata pe o functie ... (vezi toată discuția)
Licenta in drept - sfaturi pentru angajare? Berbecutu Berbecutu Numele meu este Berbec Laurentiu Ovidiu,sunt absolvent al Facultatii de Drept Valahia Targoviste,sunt licentiat si as vrea sa ma angajez in domeniu,insa in ... (vezi toată discuția)