avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 681 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Lichidatorul mi-a eliberat acte pentru somaj cu date ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Lichidatorul mi-a eliberat acte pentru somaj cu date false si formulare necompatibile

Lichidatorul mi-a eliberat acte pentru somaj cu date false si formulare necompatibile.
La AMOFM mi s-au respins aceste acte si m-am adresat lichidatorului pentru remedierea acestora. Acesta ma poarta cu diverse amanari. Intrebarea mea este in ce termen trebuie sa imi elibereze aceste acte deoarece in momentul de fata nu am alte venituri si nici asigurari medicale.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:27, 23 Martie 2011
Revin cu intrebarea ce pot face pentru a urgenta eliberarea actelor pentru somaj de la lichidatorul (firma este in insolventa - procesul fiind incheiat la tribunal)/.

Va multumesc anticipat
Depuneti o sesizare la ITM , in care mentionati refuzul lichidatorului de a va elibera actele pentru somaj.
Problema este ca nu refuza. Ma amana cu diferite pretexte. Ce pot face sa urgentez eliberarea acestor acte?
florin96 a scris:

Problema este ca nu refuza. Ma amana cu diferite pretexte. Ce pot face sa urgentez eliberarea acestor acte?


Si amanarea tot un fel de refuz este ... este optiunea dvs sa apelati la institutiile abilitate care va pot ajuta in solutionarea problemei, deoarece pe cale amiabila se poate observa tergiversarea solutionarii problemei de catre lichidator ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorii la asociatie imobil cumparat prin licitatie de la firma in faliment anyais anyais Buna ziua, am achizitionat prin licitatie publica de la lichidator judiciar un imobil al carui proprietar era o firma in faliment. Toate sarcinile (ipoteca, ... (vezi toată discuția)
Recurs si conexare Marian Cioroianu Marian Cioroianu Sunt acelasi individ, MARIAN CIOROIANU depensionat printr-o decizie data de I.N.E.M.E.R.C.M. Bucuresti ,ulterior insusita si aplicata si de C.N.P.A.S. Dolj. ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am asa o intrebare, am cumparat un apartament in martie, ... Infoprop Infoprop Buna ziua! Am asa o intrebare, am cumparat un apartament in martie, 2019. Apartamentul nu s’a folosit pina in luna ianuarie 2020. La numai 3 luni de ... (vezi toată discuția)