avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... vigneta eliberata gresit
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

vigneta eliberata gresit

am scos o vigneta pt un camion valabila pe o zi dar, persoana care a eliberat-o a tastat nr de camion gresit. In momentul introducerii nr. de inmatriculare automat se insereaza si seria de caroserie. Astfel pt un camion care face parte din categoria F am primit o vigneta cu categoria F dar pe un nr de inmatriculare gresit ( dar foarte asemanator )care, culmea este un Ford Fiesta. Soferul meu a semnat ca primarul si m-am trezit cu amenda la sediul firmei.
Ma poate ajuta cineva cu un sfat, sau ce sanse am daca depun contestatie?
Cel mai recent răspuns: goe_07 , utilizator 09:42, 19 Martie 2011
Contestatie impotriva cui?
Daca stam sa judecam impartial ,fiecare dintre noi cand preluam documente care contin anumite date de identificare avem obligatia sa verificam cu responsabilitate acuratetea acestora ,tocmai pentru a ne ferii de eventuale consecinte neplacute
In situatia mentionata,o eventuala plangere impotriva PV ,nu cred ca are sanse sa obtina solutie favorabila dvs,in fapt este culpa principala a soferului,care nu a verificat corectitudinea datelor consemnate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda datorita completarii gresite a rovinietei Ovidiu700 Ovidiu700 Buna ziua. In luna martie am circulat in afara orasului, iar inainte de a pleca la drum mi-am facut rovinieta. Ceea ce nu am observat a fost faptul ca ... (vezi toată discuția)
O sa fiu amendat pentru neplata rovinieta? johnythelove johnythelove Buna ziua, Vreau sa ma ajutati sa lamuresc o problema. Pe data de 2 Ianuarie am cumparat rovinieta, iar pe data de 8 au fost schimbate numerele la masina, ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala - rovinieta ArdeleanZ ArdeleanZ Buna ziua, Am primit un Proces Verbal de constatare a contraventiei in care s-a constatat ca la data de 29.10.2010 , ora 09:10 pe DN 7 KM 188+900M , jud. ... (vezi toată discuția)