avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie alimentara

Buna ziua ! Ce se intampla in cazul in care sotul meu plateste pensie alimentara copilului din prima casatorie , iar peste o luna urmeaza sa se nasca copilul nostru , se va micsora pensia alimentara pe care o plateste fostei sotii?
Cel mai recent răspuns: raluca81 , utilizator 18:18, 23 Martie 2011
Cand s-a terminat divortul mama copilului nu avea servici. Locuia in apartamentul cumparat in timpul casniciei si deocamdata nu s-a facut partajul. Tatal putea lupta pentru copil dar pentru ca ea a amenintat ca se sinucide, a considerat ca e mai bine sa ramana copilul la mama . Tatal are o relatie foarte buna cu copilul si l-a sustinut financiar mai mult decat pensia alimentara deoarece mama copilului ,,nu-si gasea '' de lucru. Din aceasta cauza cred ca sunt mame divortate care se folosesc de copii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara ramo79na ramo79na Buna ziua, Sunt divortata de tatal copilului meu, in varsta de 9 ani, iar copilul mi-a fost incredintat mie. Tatal plateste pensie alimentara. Peste 3 luni, ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara pentru un copil sau doi? elatoma24 elatoma24 Am 2copii minori,ambii recunoscuti de acelasi tata,purtand acelasi nume,tatal primului copil a decedat inainte de nasterea copilului.Copilul fiind recunoscut ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara lili5 lili5 sotul meu, cu care sunt in divort si cu care am un fiu de 11 luni are o fiica dintr-o casnicie anterioara. nu ii plateste pensie alimentara de 10 ani, fiica ... (vezi toată discuția)