avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... garantie incaltaminte
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

garantie incaltaminte

Buna ziua,
Am cumparat in urma cu aproximativ 2 luni o pereche de cizme din piele in valoare de 200 RON, cu garantie de 60 zile. La prima purtare s-a desprins o capsa si le-am dus la magazin, unde am primit o noua pereche, in cadrul garantiei. La urmatoarea purtare, acelasi defect, aceeasi capsa cazuta, m-am intors la magazin. Aici nu mai aveau aceleasi cizme pe stoc si am cerut returnarea banilor. mi s-a spus ca banii nu se pot returna, dar imi pot alege marfa din magazin de acelasi pret. din pacate nu mai este nimic pe placul meu, si sincer nu mai vreau sa cumpar pantofi din acest magazin avand in vedere calitatea indoielnica a marfii. in plus, nu mi se pare echitabil sa schimb o pereche de cizme din piele pe o pereche de pantofi din inlocuitor de piele+crema de ghete si as prefera returnarea banilor, care imi este refuzata. cine are dreptate?
Cel mai recent răspuns: delia1983 , utilizator 22:09, 19 Martie 2011
cred ca ar fi bine sa va adresati protectiei consumatorului...
Aveti idee ce raspuns mi-ar da protectia consumatorului? (oricum asta este urmatorul pas). Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incaltaminte neconforma crynula crynula Buna ziua! Ieri, 11.10.2015, am achizitionat o pereche de ghete. Astazi le-am purtat si am constatat ca intra apa in ele, ceea ce nu mi se pare corect, ele ... (vezi toată discuția)
Sesizare opc? ramicielo ramicielo Buna seara! Cum se procedeaza in situatia in care ai cumparat o pereche de pantofi/ghete din piele de iarna imblanite, si la prima purtare iti intra apa in ... (vezi toată discuția)
Protectia consumatorului- returnarea unui produs ang3ly ang3ly Buna seara am achizitionat o pereche de cizme de piele care in momentul in care le-am incercat am simtit ca cizma stanga este fixa fata de dreapta care imi era ... (vezi toată discuția)