avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 500 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Incaltaminte neconforma
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Incaltaminte neconforma

Buna ziua!
Ieri, 11.10.2015, am achizitionat o pereche de ghete. Astazi le-am purtat si am constatat ca intra apa in ele, ceea ce nu mi se pare corect, ele fiind din piele. Am mai purtat incaltaminte din piele si nu mi s-a intamplat asa ceva. Am primit certificat de garantie in care este specificat ca "infiltratiile de apa in interiorul pantofului nu reprezinta un defect al produsului", dar pare un certificat de garantie general. Acelasi certificat l-as fi primit si la o pereche de cizme. Asadar, nu am nici o sansa sa-i schimb sau sa-mi recuperez banii pe ele?
Ultima modificare: Luni, 12 Octombrie 2015
crynula, utilizator
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:27, 12 Octombrie 2015
Incaltamintea achizitionata trebuie sa aiba si niste instructiuni de utilizare.
Daca ati respectat intocmai aceste instructiuni, puteti sesiza Protectia consumatorului in scris, cu nr. de inregistrare/ data, asupra prevederii din certificatul de calitate de care amintiti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garantie incaltaminte delia1983 delia1983 Buna ziua, Am cumparat in urma cu aproximativ 2 luni o pereche de cizme din piele in valoare de 200 RON, cu garantie de 60 zile. La prima purtare s-a ... (vezi toată discuția)
Sesizare opc? ramicielo ramicielo Buna seara! Cum se procedeaza in situatia in care ai cumparat o pereche de pantofi/ghete din piele de iarna imblanite, si la prima purtare iti intra apa in ... (vezi toată discuția)
Reclamatie opc alinbaltag alinbaltag Am si eu o rugaminte la dvs. am achizitionat o pereche de ghete dintr-un showroom al unui magazin online. In momentul in care le-am primit am probat gheata ... (vezi toată discuția)