avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1516 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Stiti cand se afiseasa lista participantilor la ...
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Stiti cand se afiseasa lista participantilor la pretestarea inm 2011

M-am inscris la Univ D.Cantemir pt sustinerea testului de rationament logic inm 2011 si inca nu vad nicio afisare a repartitiei participantilor.Sunt eu prea nerabdator sau nu stiu unde sa caut ?
Cel mai recent răspuns: ClydeS , utilizator 10:16, 28 Martie 2011
S-au afisat listele pe siteul INM, in sectiunea concursuri si examene.
ClydeS a scris:

... varianta "neoficial". Adica le ia cineva, le scaneaza si le incarca pe forum...

Nu le ia nimeni deoarece se pot folosi intrebarile si la examenele din 2013, 2014.
Nu pot intelege pentru ce iti sunt necesare. Scopul acestei pretestari a rationamentului este sa te ajute sa te obisnuiesti cu acest tip de concurs, trebuie sa fii onest! Daca vei obtine un punctaj prost, atunci va trebui ca in afara de drept sa studiezi si altceva.
Am " prins" cum se fac testele,dar daca nu intrebam si nu ma documentam cred ca nu le faceam in proportie asa mare.
Momentan din 100 de teste reusesc sa fac 50-60 . Trebuie sa mai lucrez la "tehnica".
Multumesc colegilor pentru sfaturile si ideile pe care le primesc pe acest forum.Este deosebit de util.
Ia spune-ne si noua tehnica...Eu nu am indraznit sa merg la pretestare.Am facut cateva din cele ce s-au dat anii trecuti si nu mi-au iesit.
Nu suport sa sufar o infrangere.:(
Ultima modificare: Sâmbătă, 26 Martie 2011
aly_yoana, utilizator
Cititul atent si intelegerea textului sunt foarte importante ; primul raspuns la intrebare este de regula obtinut prin eliminarea raspunsurilor mai putin posibile logic ; celelalte rapunsuri de la intrebare se rezolva raportat la textul initial nu la raspunsurile date anterior in acelasi mod,prin eliminare.Toate acestea in prima faza.
Daca aveti si alte puncte de vedere v-as ramane recunoscator daca le-ati exprima pe forum.Poate eu nu am tocmai cea mai buna metoda....

Alte discuții în legătură

S-au afisat rezultatele pretestarii pt inm allyssa allyssa A participat cineva sa schimbam impresii? Eu am obtinut 70 puncte din 120 de intrebari. In ghidul lor zicea ca minim necesar sunt 30 din 100. E bine sau e ... (vezi toată discuția)
Anunt inm - pretestare avand ca obiect un test de verificare a rationamentului logic ContSters119945 ContSters119945 Nu stiu daca a mai fost postat, asa ca imi cer scuze daca exista un alt post cu privire la anuntul facut de INM. Mai jos am sa postez extracte din ... (vezi toată discuția)
Testul de rationament logic inm 2012 prodan_cristian prodan_cristian Buna , am considerat util crearea unui topic distinct pt testul de rationament logic , mai ales avand in vedere eventuala pondere a acestuia ..... Ce tehnici ... (vezi toată discuția)