avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1826 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... construire teren artificial de fotbal
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

construire teren artificial de fotbal

Posed un teren intravilan pe care doresc sa costruiesc un teren artificial de fotbal.Ce documente imi trebuiesc pt demararea constructiei si daca pot beneficia de fonduri europene rambursabile.Va multumesc anticipat pt orice idee.
Cel mai recent răspuns: Iuliana Cermak , Avocat 12:50, 21 Martie 2011
Teoretic, se pot obtine fonduri nerambursabile pentru o astfel de constructie-teren artificial de fotbal.Practic trebuie sa indepliniti cerintele pentru eligibilitatea proiectului dvs.

Masura 313 -Programul national de dezvoltare rurala-de exemplu, sprijina cresterea atractivitatii spatiului rural iar suma maxima ce o puteti primi, pentru un astfel de proiect, este de maxim 200.000. euro, procentul maxim de finantare a cheltuielilor eligibile fiind de 50%.

Aveti aici ghidul solicitantului-masura 313 [ link extern ]
Ultima modificare: Luni, 21 Martie 2011
Iuliana Cermak, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri nerambursabile pentru modernizare pensiune alexandra carabelea alexandra carabelea Familia mea este proprietara unei pensiuni de 2 margarete cu noua camere in Busteni. Putem obtine fonduri nerambursabile pentru modernizarea pensiunii si ... (vezi toată discuția)
Pensiune agroturistica - masura 313 BogdanD BogdanD buna ziua, as dori sa-mi construiesc o pensiune agroturistica prin masura 313, dar ma lovesc de prevederile Legii 350/2011 actualizata care prevede la art.32 ... (vezi toată discuția)
Pe 17 aprilie se deschide depunerea dosarelor pe masura 313! Daniela Bolog Daniela Bolog APDRP deschide in perioada 17 aprilie – 16 mai 2012 sesiunea pentru depunerea proiectelor de finantare care se incadreaza in Masura 313 ... (vezi toată discuția)