avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 156 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii D_112 inregistrari
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

D_112 inregistrari

Am un angajat cu C Medical fond risc si accidente cod 03, din care 2 zile platite de unitate si restul lunii de la FAAMBP. In care sectiune din Declaratia 112 fac inregistrarea (mentionez ca programul inca nu imi scoate toate anexele , asa ca lucrez direct in D112). Ori declaratia nu e completa ori eu nu stiu cum sa fac inregistrarea. Va rog mult cine ma poate lamuri cum inregistrez 2 CMedicale, in care primul am 2 zile plata suporatata de unitate si 6 FAAMBP si urmatorul plata integrala FAAMBP.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: floribell , utilizator 15:12, 24 Martie 2011
Va rog mult cine ma poate lamuri cum inregistrez 2 CMedicale, in care primul am 2 zile plata suporatata de unitate si 6 FAAMBP si urmatorul plata integrala FAAMBP.

Inteleg ca sunt 2 concedii unul initial si al doilea in continuare ?
1.Introduceti primul CM cu ore lucrate si cu ore suspendate si datele aferente
Treceti 16 ore lucrate (si 2 zile) si 48 ore suspendate
2. La finalul primului certificat medicat puteti apasa pe "ADAUGA CM" + si introduceti in continuare la acelasi angajat si pe al doilea CM, cu ore suspendate.
Introduceti indemnizatiile de CM separat pe fiecare.
Atentie la Bazele de calcul somaj, fd garantare, sanatate!
Sugestie : copiati de fapt certificatele medicale. Pentru a va putea verifica introduceti doar angajatul cu CM pe o D 112 separat (de ciorna ) ca sa va puteti verifica .Va indica programul randurile incomplete sau gresite
Sper ca v-am fost de folos
Nu amandoua sunt in continuare (vine cu o zi din luna anterioara plus 2 luna asta) iar urmatorul c.medical este in continuare plata totala din FAAMBP. Oricum multumewsc de raspuns, deja l-am inregistrat in D112 si este validat corect!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare cod incadrare pe un cm mihaela_cf40 mihaela_cf40 Buna ziua. Cum se procedeaza corect si care sunt pasii de urmat in cazul in care un eveniment s-a transformat din boala obisnuita -initial , in accident de ... (vezi toată discuția)
Cm accident de munca Radu Aura Radu Aura Rog sprijin pentru rezolvarea următoarei spete: angajat cu 01.08. are concediu medical cod indemnizatie 03 (acc.munca) din data de 22.08.Înainte de angajare ... (vezi toată discuția)
Concedii medicale cristinabojescul cristinabojescul Concediu medical cod 03 urgenta medico-chirurgicala 9 zile procent acordare 100%.In contunuare concediu medical 5 zile este cu 75% procent? Multumesc. (vezi toată discuția)